Stiri Acvile

EXCLUSIV. U20F. Lotul României pentru Campionatul European

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
02.07.2013

Echipa națională feminină sub 20 a României va debuta peste 3 zile la Campionatul European U20, Divizia B, de la Albena.

Selecționata pregătită de Dan Fleșeriu și Monika Brosovszky își dorește să acceadă în prima grupa valorică, dar acest lucru se poate realiza doar dacă va reuși să câștige partide în compania unor adversari buni. Campionatul European este format dintr-o singură grupă cu participarea selectionațelor Cehiei,  Letoniei, Portugaliei, Israelului, Bulgariei, Belgiei, Macedoniei și Marii Britanii.

Total Baschet publică în exclusivitate lotul de 12 jucătoare care va participa la acest Campionat European:

Ana Grigore

Sonia Ursu

Iulia Răileanu

Bianca Blanaru

Alina Crăciun

Hana Demeter

Diana Moraru

Alexandra Dumitrache

Irina Gabrilă

Dora Ardelean

Selena Kirberg

Simina Avram

Campionatul European Sub 20 feminin, Divizia B, se va disputa în perioada 4-14 iulie la Albenia cu participarea a 9 echipe. Primele 3 clasate la finalul partidelor se vor califica în prima grupa valorică.

Foto: Federația Română de baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii