Stiri Acvile

Noile produse vestimentare Baschet.ro pot fi achiziționate online de pe platforma Andu Sports

Baschet .ro

Baschet .ro
19.12.2020

Noile produse vestimentare Baschet.ro pot fi achiziționate online de pe platforma Andu Sports

Anul 2020 a încercat să ne țină o bună perioadă de timp departe de terenul de baschet însă, în ciuda dificultăților întâmpinate de către fiecare în parte, ne bucurăm că am rămas cu toții aproape de fenomenul baschetbalistic, până când, din fața micilor ecrane, am reușit să revedem favoriții „la treabă”.

Noi ne dorim să facem asta în continuare! De aceea, suntem foarte încântați să anunțăm un nou parteneriat, în colaborare cu Andu Sports, ce aduce în atenția cititorilor noștri o întreagă linie de produse Baschet.ro, disponibile din acest moment pe site-ul Andu Sports.

Tricoul polo, hanoracul, geanta, rucsacul și prosopul din gama Baschet.ro sunt în stoc, se livrează de pe o zi pe alta, și pot reprezenta un cadou ideal de Crăciun. În cazul unei comenzi de peste 99 de lei, transportul e din partea noastră. În caz de schimb, indiferent de valoarea comenzii, returul este gratuit!

Link-urile către aceste articole pot fi accesate mai jos:

https://andusports.ro/produs/tricou-polo-baschet-ro/

https://andusports.ro/produs/hanorac-baschet-ro-negru/

https://andusports.ro/produs/geanta-baschet-ro-neagra/

https://andusports.ro/produs/rucsac-baschet-ro-negru/

https://andusports.ro/produs/prosop-baschet-ro-negru/

În ceea ce privește ultimele două articole din această colecție, maieu și șortul de joc, acestea se produc doar în baza unei comenzi achitate în avans cu cardul, în termen de 15 zile. Un aspect important ar fi că acestea nu beneficiază de retur. Însă, pot fi realizate personalizări prin număr și inițiale.

De asemenea, puteți vedea aceste două produse accesând link-urile de mai jos:

https://andusports.ro/produs/maiou-oficial-baschet-ro/

https://andusports.ro/produs/short-oficial-baschet-ro/

Pentru mai multe detalii, dar și informații în legătură cu orice dificultate întâmpinată în realizarea unei comenzi, vă invităm să luați legătură atât cu noi, prin intermediul adresei de mail office (at) baschet.ro , cât și cu colegii noștri de la ANDU Sports, ale căror date de contact le puteți găsi atât pe site, cât și pe pagina lor de facebook.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Tommy :

    Baschet.ro
    Felicitari pentru acest proiect frumos !

    cu 3 ani în urmă (20.12.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii