Stiri Acvile

S-a stabilit noua data pentru Jocurile Olimpice de la Tokio

S-a stabilit noua data pentru Jocurile Olimpice de la Tokio

Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo se vor desfășură între 23 iulie și 8 august 2021.

Astfel, Comitetul Internațional Olimpic a optat pentru decalarea evenimentului cu exact un an față de data sa inițială din cauza pandemiei de COVID-19. 

FIBA a luat la cunoștință decizia și a reacționat prin intermediul Twitter. Astfel, Federația Internațională de Baschet își exprimă suportul pentru decizia CIO și laudă modul în care acesta a reacționat într-o situație complexă și fără precendent. De asemenea, anunță că va reprograma cele 6 turnee preolimpice (două turnee de 3x3 și patru turnee de 5x5) pentru o desfășurare optimă a lucrurilor. 

Ceea ce nu menționează FIBA în comunicatul oficial este ce se va întâmpla cu FIBA EuroBasket 2021, eveniment programat pentru luna septembrie a anului 2021. Anul 2021 are programat competiții continentale la nivel de seniori și în celelalte regiuni nu doar în Europa.

Reamintim faptul că Jocurile Olimpice vor purta aceeași denumire, adică anul 2020 va fi inclus în numele competiției, pe toate logo-urile și pe toate însemnele oficiale.

*foto: fiba.baskeball

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii