Stiri Juniori U14 Feminin

Debut în competiție pentru echipele angrenate la categoriile U18 și U14

Baschet .ro

Baschet .ro
06.03.2021

Debut în competiție pentru echipele angrenate la categoriile U18 și U14

Un nou final de săptămâna plin de baschet. Pe lângă mult așteptatul Final Eight al Cupei României la baschet masculin și turneul șapte al Ligii Naționale de Baschet feminin, sunt programate să debuteze campionatele naționale la categoriile U18 respectiv U14 masculin și feminin. Nu mai puțin de 90 de meciuri se vor desfășura astăzi.

Cele mai multe jocuri vor fi la categoria U18 masculin, 29 de echipe fiind pregătite să ia startul în competiție. Toate meciurile alături de rezultate pot fi urmărite pe site-ul nostru, la categoria Game Center U18 Masculin, sau accesând acest link.

La feminin avem 22 de meciuri programate astăzi între 17 echipe. Programul zilei alături de rezultate poate fi accesat aici. De asemenea, la categoria U14 feminin sunt 13 meciuri programate astăzi, de asemenea programul este pregătit pe site-ul nostru la acest link. Alte 20 de meciuri vor avea loc la categoria U14 Masculin, unde seara se va încheia în jurul orei 21:00. Programul categoriei respective poate fi accesat aici

Nu în ultimul rând, continuăm apelul nostru la bunăvoința conducătorilor de cluburi, antrenorilor, arbitrilor, sportivilor sau pur și simplu părinților de a sprijini demersul Baschet.ro, în sensul de a ne trimite, în timp real, rezultatele înregistrate la meciurile din acest sfârșit de săptămână. Vă punem la dispoziție un formular a cărui completare nu va dura mai mult de 2 minute, pe care îl puteți accesa apăsând acest link.

Tot ce trebuie să faceți este să introduceți adresa voastră de mail, la subiect să treceți categoria meciului, iar în cadrul mesajului să completați cu numele echipelor și scorul final, sau pe sferturi, cum vă e mai ușor. Noi vom contabiliza toate aceste rezultate, iar clasamentele vor fi publicate în timp real în cadrul categoriei dedicate ce poate fi accesată din meniul site-ului nostru (de exemplu: “Tineret -> U18 Masculin”).

Foto: Alina Cojocaru / Federația Română de Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii