Stiri Juniori U15 Masculin

Baschet.ro lansează secțiunea Tineret

Baschet .ro

Baschet .ro
11.06.2020

Baschet.ro lansează secțiunea Tineret

Din această vară, Baschet.ro și-a propus să se implice în dezvoltarea baschetului juvenil românesc pentru a sprijini creșterea tinerelor sportivi cât și pentru a acorda o expunere mediatică tuturor participanților: echipe, sportivi, antrenori sau proiectelor sportive destinate juniorilor.

În acest sens lansăm secțiunea "Tineret", singura secțiune din România dedicată exclusiv baschetului juvenil național, pe care o puteți accesa din meniul principal al site-ului unde se regăsesc competițiile principale precum LNBM, LNBF și Cupa României. Momentan secțiunea este populată cu informații minimale alături de rezultatele la categoriile U20, U18 și U16. Tocmai de aceea lansăm o invitație publică tuturor cluburilor de juniori din România pentru a ne uni forțele și pentru a completa informațiile despre cluburile active de juniori din țară.

Baza noastră de date este structurată pe cluburi, în sensul că fiecare club va avea înregistrate o serie de echipe pe care le înscrie în competițiile juvenile (U18, U16, U14), prin urmare fiecare categorie a unui club va avea o pagina dedicată precum paginile echipelor din Liga Națională de Baschet masculin. Această pagină va putea fi administrată fie de către noi, fie personalizată și acordată clubului sportiv respectiv care va putea folosi respectiva pagină drept pagina oficială a clubului sub formatul https://baschet.ro/NumeEchipa sau https://baschet.NumeEchipa.ro și va putea redacta materiale informative sau promoționale care vor intra în fluxul de știri. Pentru mai multe informații despre această opțiune vă stăm la dispoziție pe adresa noastră de mail.

În același timp facem un apel la toate echipele din țară să ne transmită la adresa office (at) baschet.ro un mail care să conțină următoarele informații despre cluburile pe care le administrază: (ce s-a redactat cu BOLD sunt informații minimale de care avem nevoie pentru a crea echipa/jucătorul/antrenorul)

- Nume Echipă, An înființare, Logo (de dimensiune pătrată dacă e posibil), Culori, Adresă, Persoană de Contact, Telefon, Fax, Mail, Website, Detalii despre management - Presedinte, Manager, Kinetoterapeut/Doctor,
- Componența echipei - Nume, Prenume, Data Nasterii, Cetatenie, Pozitia de joc, Inalțime, Greutate, Cetățenie, Poză
- Componența staff-ului tehnic - Nume, Prenume, Data Nașterii, Cetățenie, Locul nasterii, Poză.
- Palmaresul echipei alături de un scurt istoric.

Vă mulțumim de pe acum pentru sprijin și sperăm să aducem un plus baschetului românesc juvenil prin parteneriatele pe care le vom încheia și acțiunile pe care le vom desfășura.

*Notă: Prin transmiterea e-mail-ului cu informațiile vă exprimați manifestarea de voință în sensul că sunteți de acord cu politica noastră de protecție a datelor, cu politica de confidențialitate și cu termenii și condițiile site-ului nostru.

*foto: Alina Cojocaru

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii