Stiri Juniori U15 Masculin

Finala concursului baschet.ro pentru un loc la campul Real Betis Baloncesto

Baschet .ro

Baschet .ro
24.06.2020

Finala concursului baschet.ro pentru un loc la campul Real Betis Baloncesto

După un interes deosebit stârnit în sânul comunităţii de baschet din România, concursul prin care site-ul nostru oferă un loc la campul celor de la Real Betis Baloncesto ajunge în faza finală. 

În această etapă s-au calificat Mircioaga Maia Maria, Alexandru Moldovan şi David Ioan Bodnărescu. Prestaţiile celor trei pot fi urmărite în acest montaj video:

Pentru a stabili câştigătorul, redacţia baschet.ro vă invită să vă numiţi favoritul la secţiunea comentarii a acestui articol!  

Suporterii baschetului românesc vor avea timp de 48 de ore să stabilească cine ar trebui să câştige. 

Reamintim că premiul oferit de site-ul nostru echivalează cu suma de 300 de euro, prețul de participare al unui loc la camp ce include antrenamente, kit echipament (2 rânduri de șort + maieu, tricou de turneu, prosop mic față, rucsac), apă și fructe la fiecare antrenament, asigurare medicală, fișă evaluare, diplomă și premii, work-shop cu specialiști în psihologie sportivă, nutriție, pregătire fizică, social media și sportivi celebri. 

Aşteptăm cu mare interes opiniile voastre şi fie ca cel mai bun să câştige!

369 comentarii la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii