Stiri Juniori U15 Masculin

Măsurile de relaxare propuse de autoritățile române după 15 iunie

Măsurile de relaxare propuse de autoritățile române după 15 iunie

Guvernul României și Comitetul pentru Situații de Urgență a emis Hotârârea nr. 28 din 11.06.2020.

Autoritățile române au propus un nou set de măsuri de relaxare, printre articolele relevante pentru sportivi și pasionații de sport se află: 

Art 3. Se mărește la 6 numărul de persoane care nu locuiesc împreună și care pot participa la activități recreative și sportive desfășurate în aer liber, respectiv ciclism, drumeții, alpinist/vănătoarea și alte activițăți recreative și sportive desfășurate în aer liber în condițiile stabilite prin ordin comun al ministrului sănătății, după caz, cu ministrul tineretului și sportului, ministrul mediului, apelor și pădurilor sau ministrul agriculturii și dezvoltării rurale. 

Art. 4. Evenimentele private în spații închise se pot organiza cu participarea unui număr maxim de 20 de persoane. 

Art. 9. Se reia activitatea operatorilor economici care desfășoară activități de administrare a ștrandurilor exterioare a piscinelor exterioare sau sălilor de sport/fitness, cu obligații respectării normele de prevenire stabilite prin ordin comun ministrul tineretului și sportului si al ministrului sănătătii în baza căruia își pot desfăsura activitătile. 

Reamintim că lotul national feminin de 3x3 al României și mai multe cluburi sportive de pe teritoriul României și-au început activitatea respectând restricțiile impuse și conform reglementărilor în rigoare. 

*foto: Facebook U-BT Cluj

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii