Stiri Juniori U15 Masculin

Oficial: Când încep competițiile de baschet juvenil

Oficial: Când încep competițiile de baschet juvenil

După cum anunța baschet.ro în urmă cu două zile, Consiliul Director al FRB a luat decizia ca echipele de baschet juvenil să înceapă competițiile la finalul lunii februarie. 

Astfel, datele de desfășurare ale primului turneu vor fi următoarele: 

  • U13 și U16 – 27/28 februarie (primul turneu)
  • U14 și U18 – 6/7 martie (primul turneu)
  • U15 – 13/14 martie (primul turneu)
  • U20 – 3/4 martie (primul turneu)

„Totodata, urmare a sedintelor de pe zoom cu reprezentantii cluburilor de juniori, se aproba cu unanimitate de voturi prelungirea perioadei de transfer la nivelul juniorilor pina in data de 17 februarie si renuntarea la cea de-a doua perioada de transfer de dupa primul turneu din CN”, se mai arată în comunicatul FRB.

Datele complete și discuțiile care au avut loc la nivelul Consiliul Director le puteți afla aici: 

*foto: facebook Federația Română de Baschet

-------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii