Stiri Juniori U15 Masculin

Perioada de înscriere pentru Campionatele Naționale de Juniori s-a încheiat

Perioada de înscriere pentru Campionatele Naționale de Juniori s-a încheiat

Pe data de 15 noiembrie s-a încheiat perioada de înscriere pentru ediția 2020/2021 a Campionatelor Naționale de Juniori. 

Potrivit listei oficiale publicate pe site-ul Federației Române de Baschet s-au înscris 157 de echipe la masculin (U13 – 26 echipe, U14 – 31 echipe, U15 – 24 echipe, U16 – 31 echipe, U18 – 39 echipe, U20 – 6 echipe) și 63 de echipe la feminin (U13 – 13 echipe, U14 – 13 echipe, U15 – 10 echipe, U16 – 9 echipe, U18 – 14 echipe, U20 – 4 echipe). 

Lista completă a formațiilor participante poate fi accesată AICI

Observăm că la fel ca în anii precedenți interesul pentru întrecerea U20 este extrem de scăzut. Atât la masculin, cât și la feminin, întrecerea U18 prezintă cel mai mare interes din partea cluburilor. La masculin sunt înscrise 31 de echipe și în competiția U16, în timp ce la feminin la această categorie de vârstă vor participa doar 9 echipe. 

Cele 4 faze ale Campionatelor Naționale de Juniori ediția 2020/2021. 

  • Faza zonală
  • Faza regională 
  • Faza semifinală
  • Faza finală.

Un aspect interesant referitor ediția 2020/2021 a întrecerilor de juniori este acela că în faza zonală a competițiilor pot participa și cluburi care nu sunt afiliate la FRB, cu condiția ca aceste să fie afiliate unei Asociații Județene. 

Prima faza, faza zonală, va debuta între 12 și 20 decembrie. 

*foto: facebook Federația Română de Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii