Mvp-ul etapei
Zsuzsanna Buzogany
Zsuzsanna Buzogany
Minute 45:00
Puncte 34
Pase decisive 3
Recuperari 14
Eficienta 42
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Juniori U17 Feminin

CN Aurel Vlaicu s-a impus în competiția de baschet masculin de la Olimpiada Liceelor

CN Aurel Vlaicu s-a impus în competiția de baschet masculin de la Olimpiada Liceelor

Baschetul juvenil din Capitală a fost concentrat, cel puțin pentru un weekend, pe competiția „Olimpiada Liceelor”, organizată de cei de la McDonald’s. Competiția a fost câștigată de Colegiul Național Aurel Vlaicu la masculin, respectiv de Colegiul Național Elena Cuza la feminin.

Meciurile s-au desfășurat în weekendul 28 februarie – 1 martie, iar CN Aurel Vlaicu s-a impus în finală în fața celor de la Spiru Haret, scor 77-50. Pe locul trei s-a clasat Colegiul Național Gheorghe Lazăr, după victoria din finala mică în fața celor de la CN Grigore Moisil, scor 86-81.

Colegiul Național Elena Cuza a reușit o victorie și mai concludentă în finala la fete, scor 94-33, în fața celor de la Colegiul Național „Matei Basarab”. În finala mică a competiției feminine, CN Cantemir Vodă a trecut de Tudor Vianu cu 45-37.

Cătălina Nicoleta Crăciunescu a fost numită MVP-ul turneului feminin, în timp ce Andrei-Florin Pascal a fost nominalizat cel mai valoros jucător al turneului de la băieți.

Olimpiada Liceelor McDonald’s se desfășoară în cinci discipline diferite și reunește 75 de licee din Capitală. Compania americană pune la bătaie premii în valoare de 16.000 de euro.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii