Mvp-ul etapei
Zsuzsanna Buzogany
Zsuzsanna Buzogany
Minute 45:00
Puncte 34
Pase decisive 3
Recuperari 14
Eficienta 42
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Juniori U17 Feminin

CS Otopeni, U-BT Cluj și LPS Bihorul Oradea vor participa la European Youth Basketball League U16

CS Otopeni, U-BT Cluj și LPS Bihorul Oradea vor participa la European Youth Basketball League U16

U-BT Cluj și CS Otopeni au dominat competițiile juvenile în sezonul recent încheiat. Clujenii au câștigat la U18, U16 și U13, în timp ce ilfovenii au câștigat la U15 și U14. Ambele formații vor juca în sezonul viitorul European Youth Basketball League U16, alături de unele dintre cele mai importante academii de baschet din Europa. În aceeași competiție va juca și LPS Bihorul CSM Oradea, locul trei la U15 în sezonul recent încheiat.

Astfel, CS Otopeni va juca în Grupa A a competiției, alături de London United (Marea Britanie), Rimini (Italia), FC Bayern Basketball (Germania), Pallacanestro Basketball (Italia), MAFC Kosarlabda (Ungaria), Sopron (Ungaria), Santa Cruz de Tenerife (Spania) și Oxygen Orange1Basket (Italia). Ilfovenii vor juca în două turnee în această grupă, prima la Sopron, în perioada 12-15 decembrie și a doua la Santa Cruz, în perioada 13-16 februarie.

U-BT Cluj va juca în grupa B, alături de BA Perugia (Italia), Debreceni Kosarlabda Akademia (Ungaria), Oroszlany Lions (Ungaria), BC Balkan Botevgrad (Bulgaria), Basket Rimini Crabs (Italia), BC BEKO Belgrad (Serbia), Zsiros Academia (Ungaria) și TJ Dekstone Sokol Prazsky (Cehia). Clujenii vor găzdui primul turneu, în perioada 3-6 octombrie, pentru ca al doilea turneu să aibă loc în ianuarie, la Oroszlany, la o dată ce va fi stabilită ulterior.

Nu în ultimul rând, LPS Bihorul CSM Oradea face parte din Grupa C, acolo unde vor juca împotriva celor de la Óbudai Kaszások Kosárlabda Akadémia (Ungaria), TKM Wloclawek (Polonia), BK Pardubice (Cehia), Ratgeer Kosarlabda Akademia (Ungaria), Arkadia Lions (Austria), Inter Bratislava (Slovacia), Next Step International Academy (Italia) și KK Leone (Slovenia). În această grupă se va juca primul turneu în Budapesta, în luna noiembrie și al doilea turneu la Wloclawek, în perioada 16-19 ianuarie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EYBL Central European Division (@eybl_ce) on

Interesant este că U-BT Cluj va mai participa la European Basketball Youth League cu alte trei formații de juniori. Este vorba de echipele de U17, U14 și U13. Toate detaliile aici.

*foto: Manases Sandor / u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii