Mvp-ul etapei
Zsuzsanna Buzogany
Zsuzsanna Buzogany
Minute 45:00
Puncte 34
Pase decisive 3
Recuperari 14
Eficienta 42
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Juniori U17 Feminin

Peste 200 de copii sunt așteptați la cea de a 4-a ediție a cupei ”Sighet FM”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.04.2011

Conform publicației sighet-online.ro, în perioada 15-17 aprilie 2011, la Sighetul Marmației va avea loc cea de a 4-a ediție a Cupei ”Sighet FM” la categoria babybaschet. La acest eveniment sunt așteptați peste 200 de copii de la 13 echipe printre care se numără CSM Oradea, ”U” Mobitelco Cluj-Napoca, BC ”For You” Cluj-Napoca, BC Speranța Cluj-Napoca, LPS Satu Mare, BC ”Olimpic” Baia Mare și gazdele ”EKO” Sighet.

Cea de a 4-a ediție va debuta vineri, 15 aprilie, cu începere de la ora 13:00, partidele desfășurându-se, în paralel, la sălile CN ”Dragoș Vodă” și Liceul ”Leowey Klara”, urmând ca finalele de duminică să se desfășoare în Sala Polivalentă. Arbitrajul va fi asigurat de trei cavaleri ai fluierului din Satu Mare.

De asemenea și Federația Română de Baschet va fi prezentă la acest eveniment prin co-ordonatorul loturilor naționale, Svetlana Drăgușin, care va lua parte la acest eveniment din Sighetul Marmației.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii