Mvp-ul etapei
Zsuzsanna Buzogany
Zsuzsanna Buzogany
Minute 45:00
Puncte 34
Pase decisive 3
Recuperari 14
Eficienta 42
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Juniori U17 Feminin

Update: Competițiile de juniori ar urma să înceapă la sfârșitul lunii februarie

Update: Competițiile de juniori ar urma să înceapă la sfârșitul lunii februarie

Oficialii FRB vor să profite de pauza competițională de la seniori prilejuită de meciurile naționalei și să reia activitatea competițiilor juvenile în această lună.

_____________________________________________________________

UPDATE, ora 17:00: În urma discuțiilor dintre Federația Română de Baschet și cluburi, s-a decis ca data primului turneu să fie amânată cu o săptămână. Drept urmare, datele de desfășurare ale primului turneu vor fi următoarele: 

  • U13 și U16 – 27/28 februarie (primul turneu)
  • U14 și U18 – 6/7 martie (primul turneu)
  • U15 – 13/14 martie (primul turneu)
  • U20 – 3/4 martie (primul turneu)

Rămâne de văzut dacă și celelalte turnee au suferit modificări. 

Din sursele baschet.ro, unele cluburi ar fi cerut ca turneele să se desfășoare într-un format de opt echipe, pentru a reduce din costurile în ceea ce privește testarea și deplasările, dar cel puțin pentru primul turneu acest format a fost evitat. 

Așteptăm așadar comunicatul oficial din partea FRB pentru a ști exact modul de desfășurare al competițiilor. 

________________________________________________________

Astfel, potrivit propunerilor care vor fi făcute de oficiali, fiecare grupă de vârstă va beneficia de trei turnee și de un turneu final, după cum urmează:

  • U13 Feminin și Masculin: turnee de sezon regulat în săptămânile 15-21 februarie, 15-21 martie, 12-18 aprilie. Turneu final în săptămâna 31 mai - 6 iunie.
  • U14 Feminin și Masculin: turnee de sezon regulat în săptămânile 22-28 februarie, 22-28 martie, 19-25 aprilie. Turneu final în săptămâna 7-13 iunie.
  • U15 Feminin și Masculin: turnee de sezon regulat în săptămânile 1-7 martie, 29 martie - 4 aprilie, 3-9 mai. Turneu final în 17-23 mai. 
  • U16 Feminin și Masculin: turnee de sezon regulat în săptămânile 15-21 februarie, 15 martie, 12-18 aprilie. Turneu final în săptămâna 24-30 mai.
  • U18 Feminin și Masculin: turnee de sezon regulat în săptămânile 22-28 februarie, 22-28 martie, 19-25 aprilie. Turneu final în săptămâna 17-23 mai.
  • U20 Feminin și Masculin: turnee de sezon regulat în săptămânile 22-28 februarie, 8-14 martie, 5-11 aprilie, cu turneu final în săptămâna 10-16 mai.

 Urmează să vedem ce s-a stabilit la ședința FRB, care a avut loc astăzi, 10 februarie. 

Știre în curs de actualizare.

*foto: Alina Cojocaru/ facebook FRB

-------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii