Stiri Juniori U17 Masculin

Academia U BT Cluj-Napoca va lua startul în Euroleague Basketball Adiddas Next Generation cu echipa U18

Academia U BT Cluj-Napoca va lua startul în Euroleague Basketball Adiddas Next Generation cu echipa U18

Academia U BT Cluj-Napoca va avea echipă într-un turneu preliminar din Euroleague Basketball Adiddas Next Generation. Clubul se va prezenta cu o echipă U18 în cea mai puternică competiție europeană dedicată sectorului juvenil. Totoadată, U BT Cluj-Napoca este primul club din Românie prezentă la un asemenea nivel cu o echipă de juniori.

Turneul de calificare se va desfășura în perioada 21-23 februarie 2021, la Belgrad. Partizan NIS Belgrad, Steaua Roșie Belgrad, Mega SoccerBet Belgrad, Buducnost VOLI Podgorica, Cedevita Olimpija Ljubljana, Lokomotiv Kuban Krasnodar și Maccabi Tel Aviv sunt echipele cu care se vor duela tinerii componenți ai lui U BT Cluj-Napoca.

Echipa U18 care va participa la acest turneu va fi formată din jucători născuți în anul 2003 sau mai târziu. Milorad Perovic va fi antrenorul echipei, ajutat de Horia Pascu.

România are un campion în Euroleague Basketball Adiddas Next Generation, chiar la categoria de vârstă U18. În 2015 Emanuel Cățe câștiga această competiție alături de Real Madrid, cu o echipă din care mai făceau parte Luka Doncic și Santi Yusta.

foto: U BT Cluj-Napoca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii