Stiri Juniori U17 Masculin

Baschet.ro sprijină sportul juvenil prin achiziționarea unui loc la campul Real Betis Baloncesto powered by IG Hoops, ce va fi organizat la Sibiu

Baschet .ro

Baschet .ro
13.06.2020

Baschet.ro sprijină sportul juvenil prin achiziționarea unui loc la campul Real Betis Baloncesto powered by IG Hoops, ce va fi organizat la Sibiu

Site-ul nostru a lansat recent secțiunea Tineret prin intermediul căreia ne-am propus să punem reflectoarele pe tinerele speranțe și talentele autohtone din cadrul cluburilor de baschet ce activează în campionatele naționale din România.

Un prim pas în acest sens este achiziționarea unui spot în cadrul camp-ului organizat la Sibiu, în perioada 27 iulie - 1 august, de către compania de management sportiv condusă de Ionuț Georgescu IG Hoops în parteneriat cu clubul iberic Real Betis Baloncesto.

Evenimentul se va desfășura la Sala Sporturilor Transilvania din Sibiu și este destinat copiilor cu vârste între 8-15 ani în numărul de maxim 64 de locuri (grupe de maxim 16 jucători). Vor participa cinci antrenori și un preparator fizic de la Real Betis Baloncesto respectiv patru antrenori voluntari români, iar la final un copil va ajunge în try-out la puternicul club spaniol pentru care a jucat și Emanuel Cățe. 

Având în vedere că din informațiile noastre au mai rămas mai puțin de zece locuri disponibile, site-ul Baschet.ro a decis să achiziționeze un spot pe care să-l pună la bătaie printr-un concurs unui copil talentat ce practică baschetul în România. 

Tot ce trebuie să faci este să ne transmiți până luni, 15.06.2020 ora 23:59, un e-mail la adresa office (at) baschet.ro cu numele tău, vârsta, înălțimea, clubul la care evoluezi alături de un video de 30 de secunde în care să ne arăți ce știi să faci cu mingea de baschet. Clipul va fi încărcat prin intermediul platformei wetransfer.com, iar nouă ne veți trimite link-ul de descărcare împreună inclus în mail-ul transmis. De asemenea puteți să ne trimiteți clip-ul video prin whats app la numărul +40 749 082 235.

*Notă: Prin transmiterea e-mail-ului cu informațiile solicitate vă exprimați implicit manifestarea de voință în sensul că sunteți de acord cu politica noastră de protecție a datelor, cu politica de confidențialitate și cu termenii și condițiile site-ului nostru.

Clipurile pe care le primim vor fi publicate pe site-ul nostru și pe pagina noastră de Facebook marți, 16.06.2020, urmând ca primele trei votate clipuri (ponderea voturilor fiind 50% voturi publice 50% voturi redacția baschet.ro) să intre în faza a doua (unde votul public va avea ponderea de 100% în desemnarea câștigătorului) pentru a avea șanse la câștigarea locului pus la bătaie de site-ul nostru la prima ediție a campului Real Betis Baloncesto. 

Premiul echivalează cu suma de 300 de euro, prețul de participare al unui loc la camp ce include antrenamente, kit echipament (2 rânduri de șort + maieu, tricou de turneu, prosop mic față, rucsac), apă și fructe la fiecare antrenament, asigurare medicală, fișă evaluare, diplomă și premii, work-shop cu specialiști în psihologie sportivă, nutriție, pregătire fizică, social media și sportivi celebri. 

Premiul nu este rambursabil în bani și nu include costurile de transport, cazare și masă la Sibiu. În cazul în care un doriți să sprijiniți  câștigătorul cu costurile de transport, cazare și masă la Sibiu (aproximativ 1.000 lei) vă solicităm să ne transmiteți un mail la office (at) baschet.ro.

Despre IG Hoops
IG Hoops este un proiect de management si marketing sportiv al lui Ionuț Georgescu, fost manager la CSU Asesoft Ploiești și Steaua CSM Eximbank și actual manager al BC CSU Sibiu. Real Betis Baloncesto Camp 2020 este prima acțiune realizată de IG Hoops Management Group în parteneriat cu puternicul club spaniol, Georgescu ocupând totodată funcția de scouter pe Europa de Est pentru gruparea din Sevilla. Camp-ul va avea loc în perioada 27 iulie – 1 august 2020 la Sala Transilvania din Sibiu și va implica 64 de copii cu vârste cuprinse între 8 și 15 ani. Mai multe detalii puteți afla pe site-ul oficial al IG Hoops Management Group, www.ighoops.com, dar și pe pagina de facebook IG HOOPS

Despre Baschet.ro
Baschet.ro este cel mai citit site specializat pentru jocul cu mingea la coș din România. Lansat în 2011 sub numele de „Total Baschet”, proiectul nostru editorial propune cele mai noi știri, exclusivități și interviuri din baschetul românesc și nu numai, încercând în același timp să se implice în dezvoltarea socială, culturală și educațională pe care acest sport o poate avea în România. De-a lungul anilor, campaniile, anchetele și interviurile Total Baschet/Baschet.ro au stat la baza mai multor dezvăluiri importante din sportul cu mingea la coș din România și a ajutat la transparentizarea acestui sport și la dezvoltarea lui în țara noastră. Ne găsiți, de asemenea, pe Facebook și pe Instagram.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii