Stiri Juniori U17 Masculin

Virgil Stănescu contribuie la repornirea baschetului juvenil

Virgil Stănescu contribuie la repornirea baschetului juvenil

Virgil Stănescu a anunțat, prin intermediul platformei frb.virgilstanescu.ro, un parteneriat cu Rețeaua Privată de Sănătate REGINA MARIA prin care dorește să contribuie la repornirea baschetului din sectorul juvenil. 

În contextul în care Campionatele Naționale de Juniori se apropie de start și cluburile vor fi nevoite să administreze teste RT-PCR, atât sportivilor, cât și tuturor membrilor staff-ului, pentru a depista potențialele cazuri pozitive de Covid-19, proiectul inițiat de Stănescu și aprobat de Regina Maria propune 4000 de teste RT-PCR oferite baschetului românesc la un preț preferențial de pe piață (200 de RON/pers). 

Încă din momentul în care Federația Română de Baschet a anunțat reînceperea Campionatelor Naționale de juniori din luna martie, mi-am pus mai multe semne de întrebare. Unele ca părinte, altele ca om de baschet.
De la U13 la U18, 244 echipe s-au înscris în competiții, din 41 orașe. Înseamnă un număr de aproximativ 2900 copii.

Discutând cu o mulțime de antrenori și manageri de cluburi, mi-a fost confirmată ipoteza că cei mai mulți s-au înscris și apoi au așteptat stabilirea și comunicarea protocoalelor de participare, sperând, în primul rând, în omologarea testelor rapide pentru a reduce din cheltuieli și a unor subvenții din partea FRB.

În condițiile în care problema testelor RT-PCR – singurele omologate de Minister și de Federație – este extrem de sensibilă (costuri, programări etc.), am definit un proiect și i-am abordat pe partenerii de la Regina Maria, alături de care am colaborat excelent și cu alte ocazii.

Astfel, am obținut deja 4000 de teste la cel mai mic preț din piață și acum îmi doresc să atrag și alte companii importante pentru a duce și mai mult în jos costul unui test.

O fac ca părinte și ca om de baschet. Nu consider că am nevoie de o funcție în Federație pentru a face ceva încă de pe acum. Acum este momentul să acționăm împreună și aceasta este direcția pe care mi-aș dori să pot poziționa Federația Română de Baschet în viitor. Mai aproape de business, mai aproape de cluburi, de copii și de familiile acestora.

Prin parteneriatul cu Regina Maria, am demonstrat că sistemul medical privat înțelege importanța practicării sportului de către tineri și că sunt companii importante care își cunosc și își asumă rolul social, fiind gata să sprijine proiecte cu sens și cu ecou în sănătate. Mai ales în aceste vremuri dificile. Iar baschetul are talia de fi ascultat și potențialul de a fi susținut.
Pentru a beneficia de oferta de 200lei/test, cluburile de junior trebuie doar sa se inscrie pe platforma de mai jos și să programeze testarea echipelor într-unul din centrele Regina Maria din întreaga tara.

Sunt Virgil Stănescu și cred în baschetul românesc.

Înregistrare pentru testarea echipelor

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii