Stiri Juniori U18 Masculin

CN U18 - A debutat întrecerea cu cel mai mare număr de echipe înscrise

CN U18 - A debutat întrecerea cu cel mai mare număr de echipe înscrise

Campionatul Național U18, întrecerea cu cel mai mare număr de echipe înscrise în cadrul acestui sezon competițional juvenil, a debutat ieri, 6 martie. Astfel, cele 62 de echipe ce au luat startul în competiție au disputat 54 de partide. 

36 de partide s-au jucat în cadrul primei zile la masculin. Scorurile etapei au fost reușite de prima echipă a clubului CSS Unirea Sto-mart Iași în fața celor două echipe ale clubului ACS Petras Vikins Neamț (102 la 27, respectiv 157 la 50). Printre partidele notabile ale zilei de debut putem menționa duelul dintre U-BT Cluj-Napoca și LPS CSM Bihorul Oradea, încheiat cu scorul de 74 la 70 în favoarea orădenilor, dar și confruntarea dintre CSO Voluntari și CSA Steaua, câștigată de ilfoveni cu 78 la 71. 

U18 M - Rezultate 6 martie

La feminin s-au jucat 18 partide, partide dintre care putem evidenția derby-ul Capitalei dintre CS Olimpia București și Sportul Studențesc, încheiat la un singur punct diferență, 49-48 în favoarea fetelor de la Olimpia. Scorurile etapei au fost realizate de CSS 4 București și ACS Napoca Basket School, echipe au câștigat primele meciuri din acest sezon la 60 de puncte diferență. 

U18 F - Rezultate 6 martie

Jocurile continuă astăzi, 7 martie, zi în care sunt programate 12 partide la feminin, respectiv 31 la masculin. 

*foto: facebook CSM 2007 Focșani

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii