Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aco Todorov: „Nu avem chimia necesară în echipă în acest moment”

Aco Todorov: „Nu avem chimia necesară în echipă în acest moment”

SCM U Craiova și CSA Steaua București se întâlnesc în etapa cu numărul 4 din Liga Națională de Baschet Masculin. Partida se va desfășura în Bănie astăzi, 3 noiembrie, cu începere de la ora 19:00. Aco Todorov, tehncianul Craiovei, a prefațat jocul de pe teren propriu cu militarii:

„Jucăm cu Steaua, una dintre cele mai bune echipe din ligă. Au doi jucători pe care i-am antrenat, Keith Clanton la Levski și Radosav Spasojevic la MZT Skopje, au un jucător extraordinar în persoana lui Karlo Vragovic, care a jucat în liga a 2-a din Turcia dar este o ligă extrem de puternică. Jucăm acasă și trebuie să câștigăm. Am câștigat ambele meciuri acasă dar nu am arătat cel mai bun baschet. Este mai bine să câștigăm chiar dacă nu jucăm bine, decât să jucăm bine și să pierdem. În acest sezon avem mai mult suport din partea fanilor decât anul trecut. Sincer am fost suprins când am văzut câți suporteri au venit la meciul cu Pitești. A fost un meci greu și nu știu cum s-ar fi terminat meciul fără suportul lor. Unul dintre obiectivele noastre este să avem sala plină la sfâșitul lui aprilie. Sper să reușim să îndeplinim acest obiectiv. ”

Antrenorul macedonean a vorbit despre așteptările pe care le are la fiecare meci:

”Vrem să câștigăm toate meciurile pe care le jucăm. Meciul cu Steaua este unul dintre cele 14 din sezonul regulat. Nicio diferență. ”

Aco Todorov a subliniat faptul că echipa sa mai are nevoie de timp pentru a se omogeniza:

„Avem nevoie de timp pentru a ne cunoșate. Avem 10 jucători noi și nu avem chimia necesară în echipă în acest moment, dar în același timp, trebuie să câștigăm. Este dificil dar este normal. În special aici în România fiecare echipă schimbă mulți jucători de la un sezon la altul. ”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii