Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adrian Budurean: ”Am pierdut pe mâna noastră”

totalbaschet.ro, foto: matiu.ro

totalbaschet.ro, foto: matiu.ro
17.01.2011

Politehnica Iași a obținut cea de a 3-a victorie stagională după meciul repurtat etapa trecută, pe teren propriu, în fața Craiovei, scor 94-90. Partida a avut două reprize diametral opuse. Oaspeții, care la început dădeau semne că se vor impune fără probleme, s-au văzut ajunși din urmă și chiar învins, după cele 40 de minute.

„Am început foarte bine partida şi am intrat în avantaj la pauză, 44-33. În sfertul trei nu am contat în defensivă şi asta avea să ne coste. Este o înfrângere necalculată şi trebuie să recuperăm aceste puncte cât mai rapid. Am pierdut pe mâna noastră şi tot noi trebuie să reparăm această greşeală“ - A declarat antrenorul oltenilor, Adrian Budurean, pentru site-ul gds.ro.

De menționat faptul că(conform adevărul.ro) străinii Iașiului, Dawnson, McCollough și Marinkovic au evoluat în această partidă doar după ce antrenorul Costel Moscalu a promis că în această zi(nr. luni) vor fi rezolvate problemele cu salariul pe luna noiembrie.

„Costel este un băiat bun. Ne-a explicat că luni se vor rezolva problemele cu salariul pe luna noiembrie. Faptul că şi-a dat cuvântul înseamnă ceva în ochii noştri, aşa că am intrat pe teren“, a spus Leroy Dawson pentru aceeași sursă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii