Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adunarea generală din cadrul Federației Române de Baschet a fost confirmată pentru data de 15 aprilie

Adunarea generală din cadrul Federației Române de Baschet a fost confirmată pentru data de 15 aprilie

Structurile sportive afiliate la FRB au primit un convocator pentru a participa în data de 15 aprilie la Adunarea Generală Ordinară de Alegeri, atunci când noul președinte al forului de la București va fi ales. De asemenea, se vor alege 2 vicepreședinți, 10 membri ai Consiliului Director și un Președinte al Comisiei de Cenzori.

Au fost prezentate și condițiile care trebuie îndeplinite de viitorul președinte al Federației Române de Baschet. Acesta trebuie să aibă cetățenie română și domiciliul în România, să aibă studii universitare cu licență de absolvire și să aibă vârsta cuprinsă între 30 și 60 de ani. 

În document se specifică de asemenea că președintele FRB trebuie să aibă experiență managerială în domeniul sportului și să aibă un program scris privind dezvoltarea activității baschetbalistice din România pentru următorii patru ani, care va fi depus la dosarul de candidatură.

*Foto: FRB

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii