Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Todorov: „Atmosfera în echipă este pozitivă. Desigur, doare că pierdem”

Aleksandar Todorov: „Atmosfera în echipă este pozitivă. Desigur, doare că pierdem”

Un nou an plin de baschet s-a încheiat seara trecută (30.12) cu disputa dintre CSM CSU Oradea și SCM U Craiova. Partida a fost una foarte interesantă, cu numeroase schimbări de lider și întoarceri spectaculoase, însă, în cele din urmă, campioana României și-a adjudecat victoria: 83-72.

Pentru SCM U Craiova, perioada aceasta este foarte dificilă, având în vedere că această înfrângere a fost a opta consecutivă. În ciuda acestui aspect, Aco Todorov susține că atmosfera este una bună și cp împreună vor trece peste aceste probleme.

Două momente au determinat soarta acestui meci. Primul s-a consemnat la finalul primei reprize, când Oradea a marcat ultimele 11 puncte, în condițiile în care noi conduceam cu 44-31. Al 2-lea s-a consemnat în sfertul 4, Oradea marcând ultimele 20 puncte. Am jucat bine mare parte din timpul de joc. Poate nu am fi meritat să pierdem la 11 puncte diferență, dar nu e un secret, jocurile de cupă sunt diferite. Practic suntem la jumătatea acestui meci în acest moment.

Vreau să subliniez faptul că în pofida perioadei dificile pe care o parcurgem, atmosfera în echipă este pozitivă. Desigur, doare că pierdem. Cu toate acestea, trebuie să înțelegem că trebuie să trecem prin aceste momente pentru putea să ajungem acolo unde ne dorim. Cu siguranță vom ieși din această situație impreună. Ne vom învăța lecția și în paralel ne vom cunoaște, individual, mai bine între noi.

Cu siguranță pot să spun că eu nu voi blama jucătorii indiferent ce se întâmplă. Nu știu când se va termina aventura mea la Craiova. Peste o săptămână, o lună, un an, dar cu siguranță nu am să spun un cuvânt negativ despre jucătorii mei. Mai mult, nu voi permite nimănui să-i învinovățească pe jucătorii mei. Oamenii ar trebui să știe cine este responsabil și eu cu siguranță nu mă ascund în spatele jucătorilor. Sunt mândru de ei, indiferent cât se prelungește această perioadă dificilă pentru echipa noastră. Sunt determinat să continui lupta. Mai ales că pe 4 ianuarie avem un meci foarte important, pe teren propriu.”, conform unitedhoops.ro

De asemenea, tehnicianul oltenilor a vorbit și despre următoarea lună în care se va decide clasamentul primei grupe înainte de faza secundă a sezonului regulat.

Practic avem trei finale în ultimele trei etape din sezonul regulat. O victorie, cred eu, ne va fi suficientă pentru a ne califica în TOP 6, dacă ea este obținută în etapa următoare. Cu două victorii suntem calificați cu siguranță. Însă dincolo de calcule, în acest meci am arătat că putem să fim competitivi. De altfel, am arătat în fiecare meci acest lucru, chiar dacă am pierdut, cu excepția meciului cu Timișoara – care a fost catastrofal pentru noi. Merităm să fim în TOP 6 și cred că vom reuși acest lucru.”

La final, Todorov a avut o urare pentru iubitorii de baschet din toată lumea.

În încheiere doresc să transmit Un An Nou fericit tuturor iubitorilor de baschet de pretutindeni.”

*foto: Roby Boroș/CSM CSU Oradea

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii