Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Alin Andrieș: „Domnul Totolici mi-a promis cu mâna pe inimă, dar m-a dus cu zăhărelul”

Eduard Popa

Eduard Popa
25.01.2019

alin andries datorii braila

Telenovela de la Cuza Sport Brăila continuă, chiar și după dezafilierea clubului. Unul dintre cei mai mai importanți jucători din sezonul trecut, de la formația de pe malul Dunării, Alin Andrieș, a scris pe un grup dedicat fanilor clubului de datoriile pe care le are de primit de la formația brăileană.

Mai mult, Andrieș a povestit și cum au decurs discuțiile cu președintele clubului, Mircea Totolici, dar și despre cum patronul a deschis un nou club, numit „Cuza Pirates Brăila”. De asemenea, Andrieș a anunțat că a dat clubul în judecată.

Vă redăm mesajul complet al sportivului în cele ce urmează:

„Buna ziua!

După cum poate unii dintre dumneavoastră știți, am fost jucătorul echipei de baschet CS Cuza Sport Braila in sezonul 2017-2018, acest sezon culminând cu câștigarea turneului final găzduit de aceasta echipă.

Am plecat de la aceasta echipă deoarece aveam datorii salariale și de bonusuri in valoare de 43 000 lei (aproximativ 9000e). Toate adunate în acel sezon.

Dl. Totolici mi-a promis cu mana pe inima și cu privirea in ochii mei, înainte de turneul semifinal și final , că nu voi pleca de la Brăila cu datorii. Am plecat și se pare că aceasta a fost doar o metoda de "a mă duce cu zăhărelul " și a juca în continuare.

Acum două săptămâni echipa de baschet seniori s-a retras din prima ligă. Eu intre timp am acționat acest club in judecata deoarece este meritul și banii pentru care eu am muncit. Văzând acest lucru, Dl.Totolici m-a făcut cu ou și cu oțet ,victimizandu-se și facandu-ma pe mine sa mă simt vinovat pentru că îmi cer propriile drepturi.

Acum două zile Dl.Totolici a desființat clubul , lucru pe care noi il vorbeam in vestiar că l-ar putea face ,pentru a scăpa de datorii.Se pare că acest lucru s-a întâmplat și s-a înființat Cuza Pirates Brăila cu 0 datorii,iar vechile datorii au rămas pe vechiul club, care practic nu mai exista.

Aici era vorba doar de mine. Nu mai zic și de ceilalți jucători care au trecut pe la acest club.

Mulțumesc frumos, Dl.Totolici!”

alin andries datorii braila

*foto: captură facebook/ facebook Alin Andrieș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii