Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Amedeo Casale, cea mai bună performanță a sezonului într-un meci crucial pentru SCM U Craiova

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.05.2019

Amedeo Casale, cea mai bună performanță a sezonului într-un meci crucial pentru SCM U Craiova

SCM U Craiova a rămas în viață în semifinala Ligii Naționale de Baschet Masculin cu BC CSU Sibiu, după ce a câștigat meciul 3 cu scorul de 81-79 și a făcut 1-2 la general. Oltenii au dominat partida în mare parte dar au tremurat pe final. Porter Troupe avea să aducă victoria de la linia de libere. El împreună cu Amedeo Casale, cel care a făcut cel mai bun meci al sezonului, au fost principalele guri de foc pentru trupa lui Aco Todorov.

Amedeo Casale a adus un mare plus pentru Craiova în meciul 3 cu BC CSU Sibiu. Tânărul jucător român a reușit să-și treacă în cont 18 puncte, 7 recuperări, 4 recuperări și un turnover. Casale a marcat 3/3 de la 2 puncte, 3/5 de la 3 puncte și 3/6 de la linia de libere, pentru un indice al eficienței de 23 de unități. Amedeo Casale a înregistrat astfel recorduri personale  în sezon la puncte, pase decisive și eficiență.

Porter Troupe a fost motorul ofensivei oltene cu 25 de puncte, la care a adăugat 7 recuperări, 4 pase decisive, 2 intercepții și 3 mingi pierdute. Americanul a terminat cu 3/4 de la 2 puncte, 4/9 de la 3 puncte și 7/7 de la linia de libere și astfel a acumulat un index al eficienței de 29 de unități.

O contribuție importantă a avut și Goran Gajovic, cel care a adăugat 14 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive și 4 intercepții.

Meciul 4 dintre SCM U Craiova și BC CSU Sibiu va avea loc duminică, 19 mai, de la ora 16:45.

foto: SCM U Craiova Baschet (facebook)

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu Mihai1988 :

    Despre
    Cea mai buna performanta de arbitraj nu ziceti nimic ?

    cu 4 ani în urmă (17.05.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii