Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Amedeo Casale revine la CS Dinamo București

Amedeo Casale revine la CS Dinamo București

Amedeo Casale a revenit la CS Dinamo București. 

 

🏀 Bine ai revenit, Amedeo Casale! În vârstă de 22 de ani, Amedeo vine din Seria C Gold, din campionatul Italiei. El a...

Posted by Dinamo Știința Baschet on Monday, November 9, 2020

Baschetbalistul în vârstă de 22 de ani a ajuns în această vară la un acord cu Sambenedettese Basket, echipă angrenată în al 4-lea eșalon al Italiei, însă a fost nevoit să revină în România după ce ligile inferioare din 'Cizmă' au fost suspendate pentru o perioadă nedeterminată din cauza pandemiei de Covid-19. 

Conform frbaschet.ro, Casale a făcut prima parte a junioratului la CS Dinamo CSS Nr. 6. În 2013, jucătorul cu dublă cetățenie, română și italiană, a ajuns la U-BT Cluj-Napoca, unde a petrecut două sezoane.

Amedeo Casale a debutat în LNBM acum trei ani, în 2017, în maioul lui CS Dinamo București. La începutul ediției 2018-2019, acesta s-a transferat la SCM U Craiova, adunând următoarele statistici pentru formația olteană: 4.6 puncte, 2.9 recuperări și 5.1 la eficiență.

De menționat faptul că noul jucător al lui CS Dinamo este născut pe 15 decembrie 1997, deci nu mai este eligibil pentru regula jucătorului autohton sub 23 de ani. 

*foto: Alina Cojocaru Photography facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii