Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

AMICAL. SCM CSS Craiova 64-75 Energia Rovinari

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
12.01.2011

Echipa Energia Rovinari s-a impus, marți seară, scor 75-64, într-un meci amical disputat la Craiova, cu formația SCM CSS din localitate. Fără Andrei Căpușan în lot, transfert în intersezon la Mureșul Târgu Mureș, oaspeții s-au impus în partea a doua a întâlnirii, atunci când au controlat meciul.

În primele două perioade, SCM CSS Craiova a încercat să controleze jocul și, după zece minute mai puțin faste, în care amfitrionii s-au văzut consuși cu 12-18, gazdele au revenit și au intrat cu un avantaj minim la cabine, scor 32-31. După reluare, Energia a reușit un sfert trei foarte bun, adjudecat cu scorul de 26-16, gruparea din Rovinari continuând să se desprindă pe tabela de marcaj până la final: 75-64.

La gazde au debutat Brok Gillesp, Tomie Lieddel și Jermond Horton, jucători care au venit, în perioada de transfer, în locul lui Ronell Wooten și Nikola Stojakovic. Antrenorul echipei din Craiova, Adrian Budurean, a declarat că acest meci de verificare era necesar pentru a vedea potențialul noilor achiziții. ”Sper într-o omogenizare cât mai rapidă a echipei, pentru că s-a văzut că am suferit la acest captol”, a completat tehnicianul grupării din Bănie.

Principalii marcatori ai gazdelor au fost Kenneth Simms, care a încheiat partida cu 18 puncte, Casey Wholleb, jucător care a înscris 11 puncte, și Brock Gillespi, autor a nouă puncte. Din tabăra adversă, Stefan Nikolici a terminat cu 16 puncte, Porter Trope a încheiat jocul cu zece, iar Viorel Mocanu și-a trecut în cont 13 puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii