Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Calnicenco a fost suspect de apendicită

Andrei Calnicenco a fost suspect de apendicită

În sezonul 2019-2020, ghinioanele se țin în lanț de U-BT Cluj-Napoca, din punct de vedere al jucătorilor accidentați. Pe lângă Brandyn Curry și Nandor Kuti, care vor lipsi o perioadă mai lungă, au mai fost indisponibili, în acest început competițional, Karlo Zganec și Andrei Mureșan.

Conform surselor noastre, Andrei Calnicenco a fost aproape de a nu evolua în confruntarea cu CSM CSU Oradea, câștigată de clujeni cu 89-82. Acesta s-a simțit rău în ziua meciului, acuzând probleme de stomac, iar staff-ul medical al clubului s-a temut că ar fi vorba de apendicită.

Prin urmare, Calnicenco a fost dus la spital, acolo unde a făcut o perfuzie, iar diagnosticul a fost că jucătorul român nu are apendicită. Prin urmare, acesta a revenit la sală, unde a ajuns cu 13 minute înainte de fluierul de start.

„Karlo Zganec a primit feedback de la doctori să nu joace în meciul de astăzi și, poate ați observat, Calnicenco ni s-a alăturat cu 13 minute înainte de începerea confruntării.”, declara Dusko Vujosevic la conferința de presă

Coordonatorul lui U-BT Cluj-Napoca a fost completat de Mihai Silvășan:

A fost la spital și i s-a făcut o perfuzie, deci nu a putut fi folosit 100%.”

Andrei Calnicenco a jucat aproape 11 minute, timp în care a marcat șase puncte, cu două reușite de la distanță din trei încercări. În situația aceasta, Silvășan s-a văzut nevoit să îi acorde 27 de minute lui David Vida, baschetbalist ce s-a descurcat excelent: 8 puncte, 4 recuperări, 2 pase decisive.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Vai, vai ...
    Datorita politicii intelepte a conducerii clubului, stam doar intr-un singur senior roman, care daca pateste ceva -cum s-a intamplat inainte de meciul cu Oradea - ramanem doar cu tineretul . Si tot asa, daca Planinic se accidenteaza sau face rapid greseli personale, ce ne facem ? Doua intrebari la care conducerea ar trebui sa se gandeasca in mod serios, daca se vrea titlul, daca nu , macar sa ne zica !

    cu 4 ani în urmă (27.10.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii