Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Capusan: "Vrem să ne recompensăm fanii cu o victorie în Finala Mică"

Viorel Sălceanu

Viorel Sălceanu
08.04.2011

Andrei CapusanAndrei Căpuşan a încercat să găseasă la finalul semifinalei din Cupa României pierdută în faţa Gaz Metanului, 88-100, motivele care au dus la eşecul echipei sale, punând pe tapet problemele din apărare. Căpuşan a ţinut să mulţumească suporterilor, care au scandat pentru "tigrii" şi în momentele grele din timpul meciului.

 

Nu am putut să facem faţă ritmului, defensiv noastră a scârţâit şi să nu vorbim de recuperăriile defensive unde au fost net superiori nouă. Am început bine, dar am pierdut din explozie pe parcurs. Mulţumim fanilor care au fost lângă noi şi la -15, -20 de puncte, încercăm să îi recompensăm şi noi cu o victorie în ziua de mâine.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii