Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Andrei Oprean rămâne la SCM U Craiova

Andrei Oprean rămâne la SCM U Craiova

La începutul acestei săptămâni, s-a aflat că antrenorul Aleksandar Todorov și Dragoș Diculescu vor rămâne la SCM U Craiova pentru sezonul 2020-2021. Un alt jucător ce va continua la formația din bănie este Andrei Oprean.

Născut în Constanța, în 6 februarie 1999, Oprean a făcut junioratul la ABC Athletic Constanța, echipă pentru care a evoluat la U14, U16, U18 și, apoi, în Liga 1. Începând cu sezonul 2018-2019, Andrei Oprean a debutat în Liga Națională de Baschet Masculin, unde a înregistrat 7.1 puncte, 2.9 pase decisive, 2.5 recuperări și 1.1 intercepții în aproximativ 23 de minute petrecute pe teren.

În stagiunea următoare, tânărul jucător a adunat 6.6 puncte, 2.4 pase decisive și 1.4 recuperări, stârnind interesul lui SCM U Craiova. Trupa olteană l-a transferat pe Andrei Oprean, însă acesta a apucat să evolueze în doar două partide pentru alb-albaștri.

Totuși, SCM U Craiova își dorește să îl păstreze pe Andrei Oprean și pentru ediția 2020-2021 a Ligii Naționale de Baschet Masculin, acesta fiind o altă opțiune pentru regula U23, în afara lui Dragoș Diculescu.

 
🏀 Andrei Oprean 🏀

🏀 Andrei Oprean 🏀 va parcurge al 2-lea sezon în Liga Națională în echipamentul alb-albastru. Jucător de U23 de mare perspectivă a ales să rămână și în acest sezon competițional alături de familia ⚪🔵 🏀 Andrei este coordonator de joc şi este al doilea jucător care a a mizat pe 𝗖𝗢𝗡𝗧𝗜𝗡𝗨𝗜𝗧𝗔𝗧𝗘 în Bănie !

Posted by Universitatea Craiova Baschet Fans on Wednesday, July 8, 2020

*foto: Facebook – Baschet Club Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii