Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Antonis Constantinides s-a despărțit de Dinamo București și va antrena în prima ligă din Ungaria

Antonis Constantinides s-a despărțit de Dinamo București și va antrena în prima ligă din Ungaria

Antonis Constantinides a plecat de la Dinamo București și a fost prezentat deja drept noul antrenor al celor de la Ergis Kormend, formație din prima liga maghiară. 

Acesta a mai antrenat gruparea respectivă în sezonul 2018-2019, iar echipa aflată în acest moment pe locul 7 în campionatul din țara vecină a ales să apeleze din nou la serviciile sale. Constantinides a avut un parcurs mai nereușit în ultima perioadă alături de Dinamo, gruparea din Capitală fiind învinsă în campionat chiar pe propriul teren CSM Galați și CSM Târgu Jiu. De asemenea, alb-roșii au ratat calificarea la turneul final al Cupei României.

Potrivit surselor noastre, noul antrenor al lui Dinamo ar fi putea fi fostul tehnician al celor de la BCM U Pitești și Steaua, Hristu Șapera, sau o persoană din staff-ul actual al bucureștenilor. Știre în curs de actualizare.

*Foto: Valentin Todea/baschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii