Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Antrenorul Slobodan Nikolici ar putea fi suspendat de Energia Rovinari

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
14.01.2011

După declarațiile făcute la adresa arbitrilor partidei dintre CS Otopeni și Energia Rovinari, care va avea loc duminică, la Otopeni, antrenorul echipei din Rovinari, Slobodan Nikolici, va fi tras la răspundere pentru ieșirile mai puțin fair play din mass media.

Slobodan Nikolici a declarat că este nemulțumit de faptul că doi dintre arbitrii din meciul tur, Laurențiu Grigoraș și Ciprian Stoica, vor oficia și în retur. „În tur, în repriza a doua aveam un avantaj de 9 puncte, Lupusavei se rătrăgea şi Grigoraş i-a dat fault tehnic. Nimeni nu a înţeles de ce, dar eu, acum, ştiu de ce. În ultimele luni am lucrat ca Sherlock Holmes pentru a afla ce este între Grigoraş şi Lupusavei. Abia acum am realizat care este problema”, a comentat tehnicianul.

Președintele echipei Energia Rovinari, Marius Vlaicu, a precizat, vineri, că tehnicianul Nikolici va fi tras la răspundere de conducerea clubului, după cum informează ediția online a Radio Târgu Jiu. Vlaicu a spus că antrenorul grupării din Rovinari își depășește atribuțiile, negând acuzele aduse arbitrului Laurențiu Grigoraș.

”În primul rând, Nikolici trebuie să antreneze echipa din punct de vedere tehnic și tactic, iar dacă are ceva de zis referitor la arbitraj trebuie să-mi spună mie. Apoi clubul, ulterior, poate face memoriu la federație, dar nu a fost cazul aici. Voi avea o discuție cu dânsul săptămâna viitoare și vom stabili exact care sunt atribuțiile antrenorului de baschet de la Energia”, a completat Marius Vlaicu pentru sursa citată.

Președintele echipei din Rovinari s-a arătat deranjat şi de faptul că Nikolic a declarat că va încerca să aducă un finanţator la echipă, afirmând că acest lucru face parte din atribuţiile sale de preşedinte al secţiei de baschet.

Marius Vlaicu a mai declarat că după partida de duminică va lua o hotărâre în ceea ce priveşte pe viitor prezenţa antrenorului la conferinţele de presă, iar dacă de acum înainte acesta mai are o nemulţumire, Slobodan Nikolic va trebui să o comunice înainte de toate conducerii secţiei de baschet.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii