Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ardealul caută antidot pentru Asesoft

Andrada Comănici

Andrada Comănici
20.01.2011

După şapte ani în care nimic nu a putut sta în calea lui CSU Ploieşti în lupta pentru titlu, echipele din Ardeal s-au decis să ia taurul de coarne. În cadrul emisiunii Ora de sport, difuzată pe TVR Cluj, oficialii clubului "U" Cluj, antrenorul Oradiei şi Octavian Şerban, fost tehnician al echipei din Mediaş şi-au expus strategiile de anihilare a campioanei en-titre.

După ce a ajuns până în finala play-off-ului în ediţia trecută de campionat, unde au dat piept cu CSU Ploieşti, pierzând în faţa acestora cu 4-0, echipa universitară face în acest sezon tot ce îi stă în putinţă pentru a aduce pe Someş titlul mult promis suporterilor.

„În finala jucată contra Asesoftului, am pierdut într-adevar toate cele patru meciuri, dar la diferente infime. Play-off-ul, indiferent de pe ce poziţie intri, e ca un alt campionat care se joacă la nivel maxim, tensiune maximă, cine reuşeşte să administreze această situaţie are câştig de cauză” a prezicat Mircea Cristescu, preşedinte executiv al "U" Mobitelco, cu privire la strategia pe care o vor aborda.

Referitor la aceeaşi problemă, fostul antrenor al Gaz Metan, actualmente responsabil cu echipele de juniori ale Mediaşului, Octavian Şerban şi-a expus opinia cu privire la prahoveni: „Anul trecut noi puteam să-i întrerupem în Cupă şi "U" în campionat. A fost o finală foarte puternică. Au fost patru meciuri pierdute, dar s-a câştigat la diferenţe mici. Sper ca anul acesta să reuşim să detronăm Asesoftul care câştigă titlu după titlu de mai mulţi ani la rând”.

Si orădenii simt nevoia de schimbare. Antrenorul lui CSM Oradea, Cristian Achim, este si el constient ca trebuie sa i se puna capat hegemoniei Asesoftului. Referitor la performantele ploiestenilor din ultimii sapte ani, acesta a declarat: „Ca sa fiu cinic as spune ca e nevoie de arbitrii cu atitudine. Nu e momentul, dar ar trebui acoradte conditii egale tuturor care se bat la titlu. Trebuie sa recunoastem, din punct de vedere sportiv ca au castigat multe infruntari si datorita unui joc strategic bun, unor buni jucatori, nu trebuie sa le stirbim cu totul meritele”.

 

Medias + Cluj

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii