Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ASG 2011. Kenneth Simms: „E o onoare să beneficiez de o astfel de recunoaştere la primul an în România”

Andrada Comănici; Foto: u-mobitelco.ro

Andrada Comănici; Foto: u-mobitelco.ro
08.04.2011

Pivotul american Kenneth Simms este reprezebtantul echipei din Bănie, SCM Craiova, la All Star Game 2011 care se va desfăşura pe 9 aprilie la Sibiu. Deţinător al fotoliului de lider la capitolul eficienţă în echipa antrenată de Adrian Budurean, Simms a fost singurul jucător selecţionat de la Craiova pentru a participa la evenimentul baschetbalistic ce se va desfăşura în centrul tării. Americanul de 2.03 metri a declarat pentru totalbaschet.ro că nu se aştepta să aibă parte de o asemenea recunoaştere din partea publicului din România având în vedere faptul că acesta se află la prima experienţă în Divizia A, aşadar, Simms a ţinut neapărat să îşi manifeste recunoştinţa faţă de toţi cei care prin intermediul votului i-au acordat şansa de a lua parte la acest meci-spectacol:

 

Cred că principalul motiv pentru care mi s-a acordat atât de multă atenţie este faptul că joc cu dăruiure şi am dat totul pe teren meci de meci. Astfel cerd că am reuşit să îmi câştig majoritatea susţinătorilor. Este cu adevărat o onoare pentru mine să beneficiez de o astfel de recunoaştere la primul meu an de activitate în România. Le sunt profound recunoscător tuturor celor care m-au votat. S-ar putea să mă înscriu la concursul de slam-dunk, dar asta vom mai vedea.

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș Tiger :

    ...
    golanul asta nu are ce cauta la asg

    cu 13 ani în urmă (08.04.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii