Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ASG 2011. Loturile celor două selecţionate

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.04.2011

Federaţia Română de Baschet a anunţat loturile selecţionatelor Nord şi Sud care se vor înfrunta în All Star Game Sibiu 2011.

Forul de specialitate a decis ca din fiecare lot să facă parte 14 jucători, fiecare echipă din zona geografică respectivă având selecţionat cel puţin un jucător. De asemenea au fost aleşi doi antrenori şi două rezerve la care se va apela în caz de probleme de orice natură la nivelul unui lot.

NORD
Jucatori:

Jujuan Laray Cooley (BC Mures Tg. Mures)
Andrei Dragos Mihai (BC Timisoara)
Dawson Jr. Leroy Leon (Politehnica Iasi)
Kyndall Dykes (U-Mobitelco BT Cluj)
LeVar Cortez Seals (CSU Atlassib Sibiu)
Mitchell Tyrone Lamar (CSM Oradea)
Titus Nicoara (Gaz Metan Medias)
Coleman Yamene (BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc)
Popa Calota Octavian (CSU Atlassib Sibiu)
Mihail Silvasan (U-Mobitelco BT Cluj-Napoca)
Jason O’Brian Forte (BC Mures Tg. Mures)
Andrei Capusan (BC Mures Tg. Mures)
Zoran Krstanovic (U-Mobitelco BT Cluj-Napoca)
Ionut Dragusin (Gaz Metan Medias)

Antrenori: 
Cristian Achim (CSM Oradea)
Marcel Tenter (U-Mobitelco BT Cluj-Napoca)

SUD
Jucatori:
Miljan Medvedj (CS Otopeni)
Catalin Burlacu (CSU Ploiesti)
Adonte Maurice Gennie (BCM U Pitesti)
Virgil Stanescu (CSA Steaua Turabo)
Darby Jr. Louis (Energia Rovinari)
Mario Marcell Bennett (CSM Bucuresti)
Kenneth Simms (SCM Craiova)
Octavian Boian (CSU Cuadripol Brasov)
Adrian Tudor (CSU Ploiesti)
Darryl Joshua Jackson (CSA Steaua Turabo)
Virgil Carutasu (CSA Steaua Turabo)
Levente Szijarto (CSU Ploiesti)
Andrei Mandache (CSA Steaua Turabo)
Hristo Nikolov Yanchev (CSA Steaua Turabo)


Antrenori:
Vladimir Arnautovic (CSU Ploiesti)
Tudor Costescu (BCM U Pitesti)

Rezervele celor două selecţionate sunt Earl Brown (CSU Atlassib Sibiu), pentru jucători străini şi Dan Păltinişanu (BC Timisoara) pentru jucători români, la Nord şi Cortney Scott (CS Otopeni), pentru jucători străini şi Adrian Guţoaia (CSU Ploiesti), pentru jucători români, la Sud.

Evenimentul va avea loc la Sibiu în data de 9 aprilie.

Vezi Opţiunile publicului

Vezi Opţiunile totalbaschet.ro

7 comentarii la aceasta stire:
  • CSA Steaua București tzony :

    uau
    Sunt cativa jucatori care nu prea au ce sa caute aici...Capusan, Bennet( nu inteleg cum pot sa il puna pe Bennet si pe Tomic care a carat echipa tot sezonul sa nu il bage) Sau pe Scot care a jucat foarte bine! Chiar nu vad rostul catorva jucatori sunt multe optiuni mult mai bune...Dar asta este stilu obijnuit FRB...

    cu 13 ani în urmă (01.04.2011) Raspunde
  • Rumor :

    Incredibil
    Cum e posibil ca in echipa sudului sa fie 5 jucatori de la steaua? se joaca cumva Steaua contra nord? sau e modul Sibiului de a le multumi ca le-au dat meciul din penultima etapa? Tzony a punctat bine....ce cauta Bennett? ce cauta Medvedj de la Otopeni? Nu e in forma, nu e nici umbra a ceea ce a fost cu ani in urma.De la Otopeni doar Scott are fata de all star. Sau Tomic, Horton, Vujacic. Ei meritau. Si ei pe cine au ales, frate? Niste glume proaste de jucatori. 3 de la Ploiesti? Sa fm seriosi....Nici echipa nordului nu sta mai bine, niste jucatori care nu-si au rostul; Capusan? Dragusin? Krstanovic? a fost in fecare an la all star si nu a facut nimic...la fel de prost dispus ca de obicei si de NEspectaculos. Ne asiguram ca omoram si ceea ce a mai ramas din baschetul romanesc. All star game-ul asta o sa fie inmormantarea lui si cireasa de pe coliva - insasi presedinta Tocala.

    cu 13 ani în urmă (01.04.2011) Raspunde
  • Yanez :

    Rusine!!!
    Inimaginabil sa cheamati asemena jucatori la nord , calota,seals,dragos unde sunt mitchell si Jarrett ??Sa va fie rusine lati luat pe huhuan coooley care anu trecut o dat 2 puncte ,la dunk contest pe cine luati pe haiduc,capusan sa cada iara in cur mare rusine inadmisibil ceo facut capusan?Nesimtiti !!!!!!Rusine sa va fie si tie Tocana!!!!

    cu 13 ani în urmă (01.04.2011) Raspunde
  • Yanez :

    Neprezentare
    In locul lor; jucatoriilor de la gazu nu asi face deplasarea ca nu merita sa i cheme pe haiduc si mandic , ce allstar i asta ??Penibili pai din cate stiu io se ia cei mai buni dintre cei mai buni dupa anumite criteri, calota cea facut calota??levar ceo facut??brown cea facut sa nu zici ca i mai bun ca jarrett ,amandi nu i ajung la degetu mic apai levar ca mitchell nici atata ,dragos andrei ala cine mai ie ca nam auzit de el ,dragusin nu are ce cauta unde sunt jucatorii de la harghita vai de steaua voastra la tiluat pe piticu ala chior si urecheat, all star inseamna spectacol nu cazaturii in cur si sa nu dai puncte mai luati exemplu si de la altii din alte campionate,deaia ati luat pe aia de la sibiu ca se tine acolo??de astea nu mai la noi se poate face brown rezerva :)))))mitchell nu merita anu trecut jarret a fost cel mai bun conducator de joc din liga si nici macar o mica intentie cum se fac voturile astea ??

    cu 13 ani în urmă (01.04.2011) Raspunde
  • luci09 :

    Nesimtire
    Ceea ce face duduia Tocanita si toata federatia ei se cheama Nesimtire. Jumate din jucatorii mentionati mai sus nu au ce cauta la ASG. Daca madame T nu a auzit, la Medias exista unu pe nume Mitchell, care e cred si peste Forte,dar din pacate nu e mediatizat. De ce merita sa fie la ASG? Pentru ca meci de meci are cel putin 2-3 dunkuri, in tur Gaz Metan a castigat la Mures printr-un alley-oop dat de Mitchell cand mai erau 4 secunde din meci. In ultimul meci cu BCM, a avut 5 dunkurii dintre care unul peste 3 oameni!! Pe langa astea are o medie de 15 pct pe meci in cam 20 de min. Cateva filmulete cu ce poate la gasiti aici: http://www.youtube.com/watch?v=rH_8dpMOr6o
    http://www.youtube.com/watch?v=bsUMsSuu1nA
    http://www.youtube.com/watch?v=CRrbH7mkfoU

    cu 13 ani în urmă (01.04.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Costin Marinescu :

    Rugaminte
    Va rog sa va exprimati punctele de vedere civilizat, fara jigniri!

    cu 13 ani în urmă (01.04.2011) Raspunde
  • Rivers :

    Astia pe ce lume traiesc?
    Modificat de totalbaschet.ro: La al doilea astfel de mesaj ai ban.

    cu 13 ani în urmă (02.04.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii