Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ASG 2011. Octavian Popa Calotă: „Cu siguranţă nominalizarea a venit datorită rezultatelor pe care le-am avut pe teren”

Andrada Comănici

Andrada Comănici
08.04.2011

Octavian Popa CalotaConducătorul de joc al echipei CSU Atlassib Sibiu, Octavian Popa Calotă, este unul dintre cei doi reprezentanţi ai echipei de pe Cibin la All Star Game masculin 2011. Selecţionarea în echipa Nordului vine ca o răsplată pentru acesta după un sezon foarte bun la echipa de club, concretizat printr-o creştere de formă simţitoare a jucătorului. Calotă a declarat pentru totalbaschet.ro că se simte cu adevărat onorat de ocazia ce i-a fost oferită de a juca în aceeaşi echipă şi respectiv împotriva elitei baschetbalistice a campionatului. Acesta a profitat de ocazie pentru a mulţumi tuturor celor care l-au susţinut şi îl susţin în continuare şi l-au votat spre a participa la acest eveniment de o importanţă majoră.

 

Ce înseamnă pentru tine faptul că ai fost votat de iubitorii baschetului pentru a face parte din echipa Nordului la All Star Game? 

E o plăcere să joci alături de atâţia jucători foarte, foarte talentaţi într-un meci demonstrativ de fapt. Mă bucur că o să am ocazia să mă "distrez" un pic alături de ei pe terenul de baschet. Cu siguranţă e o onoare că am fost votat de către iubitorii baschetului pentru a face parte din echipa Nordului, deoarece asta arată că eşti apreciat pentru ceea ce faci şi ţin să le mulţumesc susţinătorilor pe calea aceasta.

Crezi că nominalizarea vine ca rezultat al creşterii de formă de care ai dat dovadă în acest sezon?

Cu siguranţă nominalizarea a venit datorită rezultatelor pe care le-am avut pe teren. Creşterea de formă este şi ea o cauză, dar vreau să cred că există şi fani care mă apreciază pentru tot ceea ce am făcut până acum pentru echipa Sibiului şi nu numai, pentru acest campionat.

Având în vedere că evenimentul este organizat la Sibiu te aşteptai să fie selectionaţi mai mulţi jucători de la CSU Sibiu?

Asta nu ştiu. Există specialişti care sunt în măsură să spună dacă mai merita cineva de la Sibiu să fie la All Star Game sau nu. Dacă ar fi fost după mine, aş fi vrut ca toţi colegii mei să fie alături de mine în meciul de sâmbătă.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu varanu :

    epic fail!
    din pacate popa calota face parte din cativa jucatori care chiar nu au ce cauta pe teren la all star game....ideea federatiei de a fi politically correct si de a selectiona cate un jucator de la fiecare echipa mi se pare paguboasa, all star game e prin definitie un show baschetbalistic...

    cu 13 ani în urmă (09.04.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii