Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ASG 2011. Tyronn Mitchell: „Nu mă aşteptam să fiu selecţionat la All Star Game”

Andrada Comănici

Andrada Comănici
09.04.2011

Aflat la al doilea sezon alături de CSM Oradea, fundaşul american Tyronn Mitchell a devenit devenit unul dintre jucătorii de bază ai formaţiei antrenate de Cristian Achim. Însă în ciuda evoluţiilor sale bune, americanul s-a confruntat şi cu o perioadă mai dificilă, ratând startul sezonului din pricina unei accidentări. Mitchell a avut nevoie de timp şi răbdare pentru a reveni la forma iniţială, însă problemele pentru el nu s-au oprit aici. CSM Oradea a fost aproape de ratarea play-off-ului ca urmare a unui retur mai puţin bun decât prima jumătate de sezon. Întreaga atenţie şi preocupare a americanului s-a concentrat asupra situaţiei sale şi a echipei, detaşându-se de toate celelalte, astfel că Mitchell a aflat de nominalizarea la All Star Game 2011 prin intermediul amicilor săi ce activează la rândul lor în Divizia A.

Te aşteptai la selecţionarea în reprezentativa Nordului la All Star Game? Ce a însemnat pentru tine această nominalizare?

Nu am acordat foarte multă atenţie All Star Game-ului în primul rând pentru că mi-am concentrat toată atenţia asupra asigurării unui loc în play-off, de asemenea pentru că sunt foarte mulţi jucători buni şi valoroşi în acest campionat şi pentru ca eu fusesem şi accidentat şi am muncit extrem de mult pentru a putea ajunge din nou la forma pe care o aveam înainte de accidentare şi să joc baschet aşa cum obişnuiam.

Kyndall Dykes mi-a spus prin intermediul Facebook-ului că am fost ales să particip la All Star Game, iar apoi vărul meu, Louis Darby, mi-a confirmat când am vorbit pe Skype. Eu habar nu aveam de asta, dar m-am bucurat nespus mult pentru că ştiu că am muncit din greu ca să îmi pot reveni acum pe final de sezon după ce o bucată bună de timp nu am jucat. Încrederea pe care mi-a acordat-o antrenorul meu m-a ajutat foarte mult în revenire, motiv pentru care îl apreciez şi nu doar pe el ci si întreg clubul orădean pentru suportul arătat.

Intenţionezi să iei parte la concursul de slam-dunk sau la cel de trei puncte?

Cred că voi participa la concursul aruncărilor de 3 puncte şi poate chiar şi la cel de slam-dunk pentru ca ma pricep la dunk-uri şi poate publicului i-ar face plăcere să vadă un jucător mai mic în acest gen de concurs. Dar în primul rând as vrea să particip la aruncările din spatele semicercului.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii