Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Astăzi (09.10) se desfășoară trei partide din primul tur al Cupei României

Astăzi (09.10) se desfășoară trei partide din primul tur al Cupei României

Marți, 8 octombrie, CSM Mediaș s-a impus din nou în fața lui CSM VSKC Miercurea Ciuc, scor 87-70, și a devenit prima echipă calificată în turul următor al Cupei României. Restul meciurilor din această fază se vor desfășura în cursul zilei de astăzi (09.10).

De la ora 18:00, CSM Galați o înfruntă pe CSM Sighetu Marmației în Sala Liceului Forestier Sighet. În mod normal, confruntarea ar fi trebuit să aibă loc în orașul din estul țării, însă există anumite probleme cu sala din Galați. Prin urmare, cele două echipe vor avea trei dueluri consecutive jucate în același loc.

În tur, trupa pregătită de Eugen Ilie s-a impus fără probleme la o diferență de 44 de puncte, scor 50-94. CSM Galați a avut cinci jucători în double-digits: Mihajlo Bogdanovic (22 de puncte, 3 recuperări, o pasă decisivă, o intercepție), Isaiah Martin (20 de puncte, 13 recuperări, o intercepție), Vlad Negoițescu (19 puncte, 6 recuperări, o intercepție, un capac), Milos Krivokapic (11 puncte, 11 pase decisive, 10 recuperări, o intercepție) și George Vlad (11 puncte, 2 pase decisive, 2 intercepții, o recuperare).

De partea cealaltă, pentru CSM Sighetu Marmației au punctat toți jucătorii prezenți pe teren, însă niciunul nu a reușit mai mult de zece puncte.

Tot de la ora 18 are loc cel mai echilibrat meci al acestei faze: CSM Târgu Jiu – CSM 2007 Focșani. În partida jucată în Focșani, echipa gazdă a câștigat cu scorul de 71-57.

Cei mai buni baschetbaliști din lotul lui Mihai Petruț au fost: Akim Mitchell (22 de puncte, 11 recuperări, 3 intercepții, 2 pase decisive), Jabari Craig (20 de puncte, 9 recuperări, o intercepție) și Cameron Cornelius (10 puncte, 4 recuperări, 3 intercepții, o pasă decisivă).

În replică, Andrei Gheorghe a adunat 17 puncte, 5 recuperări și două pase decisive, fiind urmat de Jovan Djurasovic (10 puncte, 12 recuperări, 3 pase decisive).

Ultima întâlnire, ce începe la ora 19:00, le pune față în față pe ABC Athletic Constanța și CSO Voluntari. Formația lui Semșettin Baș și-a adjudecat prima manșă la o diferență de 24 de puncte, scor 98-74. Prin urmare, CSO Voluntari pornește cu prima șansă de a se califica mai departe.

La partida din Sala „Gabriela Szabo” s-au remarcat: Goran Martinic (22 de puncte, 7 pase decisive, 6 recuperări), Andrija Bojic (21 de puncte, 5 recuperări, o pasă decisivă, o intercepție), Iulian Orbeanu (14 puncte, 4 recuperări, 2 pase decisive), Dejan Borovnjak (14 puncte, 3 pase decisive, o intercepție, o recuperare) și Simas Buterlevicius (11 puncte, 7 recuperări, o pasă decisivă, o intercepție).

În schimb, cei mai buni jucători ai constănțenilor au fost: Andrei Oprean (17 puncte, 6 pase decisive, 4 recuperări, o intercepție), Christian Chițu (11 puncte) și Victor Dudaș (10 puncte, o intercepție).

*foto: Facebook - CSO Voluntari - Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii