Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Athletic Constanța trece de CSM Focșani

Athletic Constanța trece de CSM Focșani

Athletic Constanța a profitat de avantajul terenului propriu și a trecut de CSM Focșani cu scorul de 65 la 61. 

Echipa antrenată de Alexandru Olteanu s-a impus grație unui sfert secund de excepție, adjudecat cu scorul de 29 la 17. Focșanenii au încercat să revină în meci și s-au apropiat pe final, însă avansul luat de echipa de la malul mării, pe parcursului sfertului secund, a fost suficient pentru a câștiga. 

Athletic Constanța a practic un baschet de echipa și punctele au fost distribuite între jucătorii cu mai multe minute. Totuși, Darian Bryant și Cristian Mâinea au fost cei mai buni marcatori ai echipei, cu 14, respectiv 13 puncte. Cel mai eficient jucător a fost Rahsaan Williams, pivotul constățenilor a reușit 8 puncte, 17 recuperări și 5 capace.

Donovan Smith de la CSM Focșani a fost cel mai eficient jucător de pe teren, cu 20 de puncte și 13 recuperări pentru un indice de 26 la eficiență. 

Grație acestui rezultat, constănțenii iau o opțiune serioasă pentru calificarea în Grupa Galbenă, în timp ce CSM Focșani cade pe locul 5 în clasament, cu același număr de victorii, însă cu un punct mai puțin în clasament din cauza meciului pierdut la masa verde cu CSM Sighetu Marmației.

*foto: Baschet Club Athletic Constanta 

 

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii