Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

AVANCRONICĂ. BC Miercurea Ciuc – Politehnica Iaşi

Maria Barbaras

Maria Barbaras
01.04.2011

BC Miercurea Ciuc   Sala Sporturilor Miercurea Ciuc, ora 18:00   Politehnica Iaşi
       Statisticile partidei din tur      

 

BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc va întâlni sâmbătă, 02.04.2011, începând cu orele 18:00, Politehnica Iaşi. Meciul contând pentru etapa 30 a Diviziei A se va desfăşura în Sala Sporturilor din Miercurea Ciuc şi va fi arbitrat de Fabiana Niţu, Istvan Bertalan şi Bedir Sefer, comisar delegat din partea FRB fiind Luca Badea.

Confruntarea pare la prima vedere una fără miză, însă Miercurea Ciuc va dori cu siguranţă să îşi ia revanşa pentru înfrângerea din tur, iar Politehnica Iaşi, pe lângă dorinţa de a-şi păstra locul în clasamentul general, va dori să întrerupă şi seria de înfrângeri, ultimul meci câştigat de echipa moldovenilor fiind acum aproximativ o lună împotriva celor de la CS Municipal Bucureşti.

Harghitenii vin după un meci dificil împotriva celor de la Municipal Bucureşti, partidă în care au fost doborâte 7 recorduri stagionale, şi se află momentan pe locul 15 în clasamentul general cu 24 de meciuri pierdute şi 5 câştigate, în timp ce ieşenii se află cu o treaptă mai sus având acelaşi număr de meciuri pierdute şi meciuri câştigate şi vine după o înfrângere suferită împotriva celor de la “U” Mobitelco.

În ceea ce priveşte meciul din tur ieşenii s-au impus cu scor 95-79, şi a fost meciul în care americanul Leroy Dawson stabilise la vremea respectivă un nou record în ceea ce priveşte punctele înscrise într-un meci, acesta reuşind să înscrie 39 (record doborât ulterior de Brnaislav Tomic cu 43 de puncte), 10 recuperări şi 4 pase decisive. De partea ciucanilor s-a remarcat în acea confruntare Enrico Tucker cu 22 de puncte marcate, 10 recuperări şi 6 pase decisive.

Aruncând o privire asupra mediilor echipei, ardelenii par să aibă câteva atu-uri, însă nu trebuie uitat faptul că moldovenii, după venirea lui Brice Kabengele, parcă au completat un gol şi au început o serie de meciuri mult mai bune, astfel că oricare dintre cele două echipe se pot impune în această confruntare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii