Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

AVANCRONICĂ. BC Mureş vs CS Otopeni

Viorel Sălceanu foto: bcmures.ro

Viorel Sălceanu foto: bcmures.ro
21.01.2011

Sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 18:00, BC Mureș primeşte vizita echipei CS Otopeni. Partida va avea loc la Sala Sporturilor din Târgu Mureş, putând fi vizionată în direct pe siteul echipei mureşene www.bcmures.ro\live .

Echipa oaspete, ocupantă a locului 7, are un bilanţ general de două victorii şi șapte înfrângeri. Ilfovenii au învins în etapa trecută pe teren propriu pe Energia Rovinari, scor 85-83.

Amfitronii deşii ocupă locul 4 în clasament, au început cu stângul returul campionatului pierzând în deplasare la BC Timişoara cu scorul de 75 – 60 .  Deri Csaba are nevoie neaparat de o victorie atât pentru a ridica moralul echipei cât şi pentru a avea cât mai multe șanse în îndeplinirea obiectivul: clasarea între primele 4 echipe.

Favorita partidei de sâmbătă este echipa gazdă. Ea s-a impus în tur pe terenul celor de la CS Otopeni la o diferență de 11 puncte, 93 – 82. Remarcaţii partidei de atunci au fost: Mladenovic 25 p 8 rec, Cooley 18 p 7 pd, Forte 15 p 14rec, Dumitru 15p și Sirutavicius 13 p, iar de partea cealaltă Seals 23 p (6/12 3 pct), Scott 15 p 5 rec, și Vlaicu 14 p 7 rec.
Trebuie menționat faptul că principalul marcator al ilfovenilor din tur, Seals, nu mai face parte din lotul actual, el transferându-se la Sibiu

Meciul va fi oficiat de o brigadă de arbitrii alcătuită din Olaru Alexandru, Niţu Fabiana și Epure Marius.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii