Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

AVANCRONICĂ. BC Timişoara – CSU Cuadripol Braşov

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
25.01.2011

Partidă dezechilibrată miercuri, la Timişoara. Leii din Banat întâlnesc CSU Braşov, o echipă aflată în derivă, care nu a mai câştigat din noiembrie, când au învins Miercurea Ciuc, au acumulat 6 înfrângeri consecutive şi sunt pe penultimul loc în clasament. Braşovenii au jucat trei partide consecutive acasă, dar cu favoritele la titlu, BC Mureş, Gaz Metan şi Asesoft, iar acum merg la Timişoara. De altfel, bănăţenii s-au impus clar şi în ultimele trei dispute directe, atât în sezonul trecut, cât şi în actualul campionat, în meciul tur.

În aceste condiţii, trupa lui Milorad Perovic e victimă sigură, mai ales că Leii din Banat sunt însetaţi după victorii, fiind obligaţi să câştige toate partidele rămase de disputat pe teren propriu în acest retur pentru a se califica în play-off.

Alb-violeţii sunt însă păţiţi în actualul sezon. În tur, i-au desconsiderat pe cei de la BC Miercurea Ciuc şi au suferit una din cele mai mari ruşini din ultima vreme, pierzând pe terenul ciucanilor. De altfel, nou-promovata are o singură victorie în zestrea acumulată în acest sezon, cea cu Timişoara. În aceste condiţii, bănăţenii suflă şi în iaurt şi spun că vor aborda cât se poate de serios partida cu braşovenii.

Dragoş Andrei – BC Timişoara

În tur am făcut greşeala să intrăm relaxaţi la Miercurea Ciuc şi aţi văzut ce a fost. Nu cred că se va mai repeta. Jucăm acasă, o să avem publicul alături de noi. O să tratăm meciul foarte serios. Trebuie să avem grijă să nu ne accidentăm. Să fie un antrenament bun pentru meciul cu Ploieştiul. Sper să intrăm foarte motivaţi şi să ne facem meciul uşor. Să poată juca şi cei tineri mai mult. Au nevoie de jocuri. Antrenamentele sunt antrenamente. În meciuri prinzi încrederea şi îţi creşti valoarea. Sper să jucăm şi noi mai mult şi să dovedim că merităm să fim pe teren şi la meciurile mai importante.

Trupa de pe Bega nu va conta pe pivotul Ivan Miskovic, care a suferit o uşoară accidentare la meciul de la Mediaş. Sârbul va fi menajat pentru meciul mult mai important de la sfârşitul săptămânii, când timişorenii primesc vizita Asesoftului. De altfel, e de aşteptat ca antrenorul Dragan Petricevic să menajeze o parte din titularii obişnuiţi pentru duelul din weekend împotriva campioanei en-titre. Astfel, pe teren se pot regăsi la timişorenii jucătorii care au evoluat mai puţin în acest sezon precum Petrişor, Mihuţi, Kabenghele, Milencovici sau Aktas, ultimul, revenit după o pauză de 3 luni.

Baris Aktas – BC Timişoara

Sperăm cu Braşov şi Asesoft să câştigăm. Cu Braşovul va fi mai uşor decât cu Ploieştiul, dar trebuie să tratăm meciul serios şi să câştigăm. Sper să joc miercuri, dar asta depinde de domnul Petricevic.

În tabăra braşoveană domneşte o stare de apăsare. Ardelenii au uitat gustul victoriei şi nu îşi pun prea mari speranţe în partida de la Timişoara. Trupa lui Milorad Perovic se axează în principal pe meciurile următoare cu CS Otopeni de acasă şi CSM Bucureşti în deplasare, dar cu siguranţă nu se va preda uşor nici în Banat.

Partida dintre BC Timişoara şi CSU Cuadripol Braşov va avea loc miercuri, de la ora 17:00, în cadrul etapei a XVIII-a a Diviziei A de baschet masculin şi va fi condusă de o brigadă formată din Alexandru Anica, Valentin Negrea şi Alin Dragoş.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii