Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

AVANCRONICĂ. BCM U Piteşti - CSU Ploieşti

Costin Marinescu

Costin Marinescu
15.02.2011

BCM U Piteşti întâlneşte miercuri seara, de la ora 19:00, pe CSU Ploieşti, într-o partidă contând pentru returul sferturilor de finală a Cupei României.

Rezultatul primei manşe a întâlnirii dintre cele două formaţii, 92– 70 în favoarea ploieştenilor, lasă puţine şanse Piteştiului. Tudor Costescu va avea astfel de ales între a menaja o parte din jucători în vederea meciului din weekend, din campionat, cu Mediaşul sau a încerca să facă totul posibilul pentru a accede în Final 4.

În partida tur Piteştiul nu a rezistat în faţa campionilor decât o singură repriză, după pauză ploieştenii dezlănţuindu-se, câştigând următoarele două sferturi la o diferenţă totală de 20 de puncte şi administrând astfel lui Stefanovic&Co a 10-a înfrângere consecutivă în ultimii 3 ani.

Remarcaţii partidei din urmă cu două săptămâni au fost Ike Okoye de la Ploieşti şi Maurice Gennie de la Piteşti. Americanul de la Asesoft a reuşit 19 puncte şi 10 recuperări, cele mai bune statistici ale sale de la transferul său la prahoveni. De partea cealaltă Gennie a marcat 17 puncte şi a pasat decisive de 6 ori, punctând pentru un indice de eficienţă de 17.

Pare puţin probabil ca Piteştiul să îşi suprasolicite jucătorii pentru a forţa calificare între cele mai bune 4 echipe din Cupă. De partea cealaltă Arnautovic îşi va odihni şi el o parte din jucători după ce duminică au jucat unul dintre cele mai solicitante meciuri ale sezonului contra celor de la Otopeni. Din prisma acestor aspecte partida, chiar dacă va fi fără miză, va fi una interesantă, spectatorii având ocazia să urmărească jucători care evoluează mai puţin pentru echipele lor.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii