Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

AVANCRONICĂ. BCM U Pitești – SCM CSS Craiova

Bogdan Gabriel

Bogdan Gabriel
25.01.2011

Miercuri, 26.01.2011, începând cu ora 18:00, sala Trivale din Pitești va găzdui partida dintre BCM U Pitești și SCM CSS Craiova, meci contând pentru etapa a XVIII-a a sezonului regulat. Echipa antrenată de către Tudor Costescu caută prima victorie de acasă, într-un meci care nu ar trebui să pună probleme pentru formația sa. Aceasta se află în momentul actual pe locul 9, cu 9 victorii și 8 înfrângeri, pe când oaspeții au doar 5 victorii din 17 meciuri disputate.

În primele două etape, piteștenii au obținut o înfrângere și o victorie, pe când formația condusă de către Adrian Budurean este fără succes în acest retur de campionat. Pentru echipa din oltenia, obiectivul de a evita retrogradarea începe să fie din ce în ce mai dificil. Aceștia se află pe locul 13, iar unul din meciurile pe care craiovenii ar fi trebuit să îl câștige s-a terminat cu un eșec, în prima etapă a returului împotriva celor din Iași.

Meciul din tur, disputat la Craiova, s-a terminat cu scorul de 63-70, oaspeții impunându-se cu 7 puncte diferență, spre uimirea suporterilor din oltenia.

Se anunță un meci frumos, prin faptul că echipa din Craiova caută într-un fel revanșa față de meciul din etapa a treia, dar și prin faptul că Ișleam Șenai, pivotul echipe piteștene a evoluat returul sezonului trecut alături de formația olteană, antrenată pe atunci de către Zeljko Zecevic, având un rol important în salvarea echipei de la retrogradare.

Partida va fi arbitrată de către Fabiana Nițu, Roșu Alin și Ioniță Liviu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii