Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

AVANCRONICĂ. CS Otopeni - Gaz Metan Mediaş

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.01.2011

CS Otopeni va disputa miercuri, 26 ianuarie, unul dintre cele mai grele meciuri din acest sezon. Echipa ilfoveană primeşte vizita leaderului campionatului, Gaz Metan Mediaş, o echipă care a câştigat ultimele 4 partide disputate în deplasare.

Partida din tur a fost câştigată de medieşeni cu 99 – 62, Otopeniul reuşind să dea o replică pe măsura jocului prestat de gazde doar în primele 3 minute.

Cei mai buni jucători ai precedentei întâlniri Jarrett Howell de la Mediaş şi Slobodan Popovic de la Otopeni. Americanul a bifat un indice de eficacitate de 26, reuşind 26 de puncte, 6 pase decisive şi 2 recuperări şi având 75% procentaj la aruncările de 2 puncte şi 3 reuşite din tot atâtea încercări de la mare distanţă.

Popovic a marcat 19 puncte şi a recuperate 3 mingi în partida tur iar faptul că indicele său de eficacitate, 13, a fost cel mai mare de la Otopeni reflectă jocul slab făcut de ilfoveni.

Otopeniul abordează acest meci după ce etapa trecută a suferit o înfrângere cu 109 - 99 în faţa BC Mureş în timp ce Mediaşul a câştigat pe teren propriu cu BC Timişoara cu scorul de 111 – 89 şi este favorită la victorie şi în acest meci.

De-alungul timpului formaţiile din Otopeni şi Mediaş s-au întâlnit în sezonul regulat al Diviziei A de 9 ori, scorul general fiind 5 – 4 pentru ilfoveni. 

Întâlnirea va începe la ora 18:00 şi va conta pentru etapa cu numărul 18 a Diviziei A masculin. Arbitrii delagaţi la meci sunt Doru Vinaşi, Alin Faur şi Adrian Habor iar comisra din partea FRBaschet este Marian Oprea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii