Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

AVANCRONICĂ. CS Otopeni – SCM Craiova

Bogdan Gabriel

Bogdan Gabriel
29.03.2011

Otopeni, ora 18:00   
   CS Otopeni    Statistica partidei tur      SCM CSŞ Craiova     
CS Otopeni   SCM CSŞ Craiova

Sala Sporturilor din Otopeni va fi miercuri, 30.03.2011 ora 18:00, gazdă a partidei dintre ocupantele locurilor 9 și 13 a Diviziei A masculine de baschet, mai exact formațiile, CS Otopeni și SCM Craiova, meci contând pentru etapa a 28-a a actualei ediții de campionat. Disputa va fi arbitrată de către o brigadă formată din Bukuresti Laszlo, Epure Marius și Priscă Cosmin, comisar din partea Federației Române de Baschet fiind desemnat Bădila Bogdan.

Partida din turul campionatului, care s-a disputat în Bănie, a fost câștigată de către oaspeții de atunci, CS Otopeni cu doar patru puncte diferență, scor 76–80, rezultat stabilit în urma unei reprize de prelungiri, meciul terminându-se la egalitate după trecerea celor 40 de minute de joc. Statistic, având în vedere faptul că partida de la Craiova a fost câștigată destul de greu de către echipa de lângă aeroport, meciul de miercuri se anunță unul extrem de interesant, dispută în care ambele formații ar trebui să pornească cu șanse egale.

Acest lucru este susținut și de către istoricul competițional dintre cele două adversare, craiovenii conducând cu 3 – 2 în confruntările împotriva Otopeniului. Însă, având în vedere că acest meci este deosebit de important pentru CS Otopeni, deoarece o victorie i-ar ajuta foarte mult la poziționarea pe locul 8, dar și faptul că baschetbaliștii lui Adrian Budurean se confruntă cu probleme medicale, gazdele partidei ar trebui să nu se confrunte cu un meci dificil, craiovenii neimpunând mari probleme echipelor din campionat, mai ales în acest retur competițional.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii