Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

AVANCRONICĂ. CSA Steaua București - CSM Oradea

totalbaschet.ro, foto: bihorstiri.ro

totalbaschet.ro, foto: bihorstiri.ro
25.01.2011

CSA Steaua Turabo București întâlnește pe CSM Oradea într-un meci contând pentru etapa a 18-a a Diviziei A de baschet masculin. Partida va avea loc mâine, începând cu orele 17:00, la Sala Regimentul de Gardă din Bucureșt.

Anul acesta gazdele au câștigat ambele meciuri disputate, 90-68 cu BC Miercurea Ciuc și 99-68 cu SCM U Craiova, în timp ce orădenii au pierdut în etapa inaugurală în deplasare la Municipal București, scor 74-90, însă au trecut la pas de Politehnica Iași, 112-75.

În Arena Antonio Alexe de pe malul Crișului Repede, CSM Oradea a răpus-o pe CSA Steaua București, scor 88-79, la capătul unui meci în care amfitronii s-au impus grație unui joc colectiv, în timp ce jucătorii roș-albaștrii s-au bazat în mare parte din dispută pe jocul individual. Cel mai bun jucător al formației antrenate de Cristian Achim a fost sârbul Andelko Mandic autor a 22 de puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive pentru un indece de 24 de unități la capitolul eficiență, în timp ce Virgil Stănescu a punctat 21 de ori, adăugând 6 recuperări, 3 pase decisive având 26 de unități la capitolul eficiență.

Din punct de vedere al locurilor în clasament, Oradea clasându-se pe cinci, iar Steaua pe șase, având un meci mai puțin disputat, se anunță un joc extrem de echilibrat. Favoriți sunt amfitronii, care au operat mai multe modificări în pauza competițională, însă oaspeții mizează pe unitatea grupului, fiind în aceeași formulă de la începutul sezonului. Astfel o victorie a orădenilor nu ar surprinde pe nimeni așa de mult, dat fiind și parcursul bun din turul campionatului.

Potrivit statisticilor cel mai buni marcator al Stelei este Virgil Stănescu cu o medie de 14 puncte per, cel mai bun recuperator fiind Virgil Căruțașu cu 6.5 recuperări per meci în timp ce Andrei Mandache este lider la capitolul pase decisive cu  are 3.1 pase decisive pe meci. De partea cealaltă Nemanja Maric este cel mai bun recuperator și pasator cu o medie de 5.8 recuperări și 4.5 pase decisive pe meci, iar Michael Schachtner fiind pricipalul marcator cu o medie de 15.4 puncte pe meci

 Arbitrii delegați la această partidă sunt Laurențiu Grigoraș, Laszlo Bukuresti și Gabriel Dima, comisar delegat de FRB fiind Romi Stănciulescu.

2 comentarii la aceasta stire:
  • uskatu :

    csm
    stie cineva daca e transmis pe undeva,ori tv ori net?

    cu 13 ani în urmă (25.01.2011) Raspunde
  • CSŞ Giurgiu Baschet .ro :

    Steaua vs Oradea
    Din pacate partida nu este transmisa niciunde.

    cu 13 ani în urmă (25.01.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii