Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

AVANCRONICĂ. CSM București vs Oradea

Costin Marinescu, foto: Alexandru G

Costin Marinescu, foto: Alexandru G
14.01.2011

Sâmbătă, 15 ianuarie, Municipal Bucureşti va întâlni acasă pe CSM Oradea, partida contând pentru etapa a 16a a Diviziei A Masculin.

CSM Oradea este, alături de BC Mureş, surpriza turului de campionat. Echipa pregătită de Cristian Achim, desemnat de FRBaschet antrenorul anului 2010, ocupă poziţia 5 în clasament cu 10 victorii şi 5 înfrângeri.

Bucureştenii au terminat prima parte a campionatului pe locul 7, cu 8 victorii şi 7 înfrângeri.

Intersezonul a adus schimbări doar la formaţia bucureşteană, CSM Oradea alegând să-l abordeze returul în acceaşi formulă. Astfel de la CSM au plecat Rade Dzambic, Paul Herndon, Dan Waterstradt, Cezar Stănescu şi au sosit Jamaal Smith, Ray Kraemer, Shawn Taylor.

Partida tur a necesitat două reprise de prelungiri pentru a stabili învingătoarea. În final orădenii s-au impus cu scorul 91-82. Performerii celor două echipe Andelko Mandic de la gazde şi Angel Santana de la oaspeţi. Mandic şi-a trecut în cont 22 puncte şi 5 recuperări, punctând cu 29 în dreptul eficienţei iar Santana a bifat 16 puncte şi 6 intercepţii.

O performanţă de remarcat a avut şi Dan Waterstradt (16 puncte, 10 recuperări) însă pivotal American a părăsit în această iarnă formaţia bucureşteană

Partida de sâmbătă se va disputa în Arena de Baschet Bucureşti cu începere de la ora 16:30.

Arbitrii întâlnirii vor fi Laurenţiu Grigoraş (Buzău), Marius Ciulin (Constanţa) şi Alexandru Anica (Constanţa) iar comisar a fost desemnat Mircea Martiş (Bucureşti)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii