Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

AVANCRONICĂ. CSM Oradea - CS Otopeni

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.04.2011

Arena Antonio Alexe, ora 18:00
          Statisticile partidei tur      
CSM Oradea Confruntările all-time CS Otopeni


Un meci de totul sau nimic, asta se anunță sâmbătă seară în Arena Antonio Alexe din Oradea, unde formația locală se bate pentru un loc în playoff cu gruparea CS Otopeni. Partida va începe la orele 18:00 și va fi arbitrată de trio-ul format din Vinași Doru, Grigoral Laurențiu și Anica Alexandru, comisar din partea FRB fiind desemnat Olaru Ion. Totalbaschet.ro va transmite live începând cu ora 17:00, în format text, confruntarea de la Oradea, în timp duminică de la orele 18:00, postul TVR 3 va difuza înregistrarea jocului.

CSM Oradea se află în fața celui mai greu moment din returul campionatului, echipa antrenată de către Cristian Achim ieșind, pentru prima oară în acest an, de pe o poziție ce asigură prezența în playoff, actualmente clasându-se pe locul 9 în ierarhia generală, chiar cu o etapă înaintea finalului sezonului regulat. Deoarece orădenii au pierdut etapa trecută la Timișoara, formația de pe malul Crișului Repede are nevoie neaparat de o victorie pentru a fi sigură de prezența în playoff. Totuși, în cazul unei înfrângeri, amfitronii mai au o șansă la playoff doar dacă BCM U Pitești învinge în deplasare pe CSU Sibiu, lăsându-i în afara primelor 8 echipe pe sibieni. Nu se anunță probleme de efictiv în cadrul lotului orădean, Stojakovic Bosko fiind principalul favorit de a ocupa din nou „poziția” de al 6-lea jucător.

Nu același lucru putem spune și despre CS Otopeni, ilfovenii având o singură opțiune pentru a accede în playoff: victoria. Etapa trecută formația antrenată de Eugen Ilie a învins, fără mari probleme, pe SCM U Craiova, scor 85-77, aflându-se în acest moment la egalitate de puncte cu adversarii de sâmbătă, având însă avantajului meciului direct.

În tur, CS Otopeni s-a impus la două puncte, 88-86, la finalul unui joc ce a necesitat o repriză de prelungiri. Pentru gazdele de acum, Sasha Topchov a fost ce mai bun jucător în respectivul joc, contribuind cu 19 puncte, 5 recuperări pentru un index de 20 la capitolul eficiență. De partea ilfovenilor s-a remarcat Miljan Medvedj, sârbul fiind foarte aproape de un double-double, cu 15 puncte, 9 pase decisive și 5 recuperări. Trebuie specificat că în acea partida, Andelko Mandic și Nemanja Maric au aruncat, împreuna, de 21 de ori de după semi cercul de 6.75, cu trei aruncări mai mult decât întreaga echipă a Otopeniului, punctând doar în șase rânduri.

Statistica all-time nu este de partea Oradiei, gruparea de lângă aeroport conducând cu un neverosimil 10-1. Singura dată când CSM Oradea s-a impus în fața Otopeniului a fost pe 17 februarie 2010, în returul sezonului 2009/2010. Tyronn Mitchell a fost într-o formă de zile mari în ziua respectivă, izbutind un double-double cu 16 puncte, 10 recuperări, 5 pase decisive și 3 mingi câștigate pentru un index de 28 la eficiență.

În concluzie, sâmbătă seara va fi un meci extrem de interesant în care ambele echipe se pot împune, dorința și miza fiind una uriașă, aceea de a accede în playoff.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii