Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

AVANCRONICĂ. CSM Oradea - Politehnica Iași

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
21.01.2011

CSM Oradea va întâlni pe Politehnica Iași mâine la Arena Antonio Alexe din Oradea, cu începere de la orele 18:00. Partida contează pentru etapa a 17-a Diviziei A masculine de baschet.

Gazdele vin după o înfrângere în debutul returului, la București, survenită în fața CSM-ului, scor 90:74, în timp ce Politehnica Iași a izbutit cea de-a 3-a victorie stagională învingând surprinzător pe SCM Craiova, 94:90.

Deși inițial meciul tur a fost programat la Iași pe 10 octombrie, partida s-a disputat două luni mai târziu, pe 6 decembrie, deoarece Sala Sporturilor din Dealul Copoului a fost ocupată de o expozitie. Orădenii s-au impus în tur la o diferență de 13 puncte, scor 91-83, deși gazdele au făcut o primă repriză foarte bună pe care au încheiat-o în avantaj, 51-39.

Cei mai buni juctori ai acelei dispute au fost Mandic, de la ardeleni, autor a 21 de puncte respectiv Moscalu de la Iași, cu 24 de puncte și 8 recuperări.

Deși diferența în clasament între cele două combatante este destul de mare, Oradea clasându-se pe treapta a 5-a în timp ce Politehnica e pe 14, se anunță o partidă interesantă având în vedere faptul că oaspeții vin la Oradea cu moralul ridicat după victoria obținută etapa trecută.

Partida va fi condusă de trio-ul format din Priscă Cosmin, Bedir Sefer și Istvan Gabriela, iar comisarul delegat de Federația Română de Baschet este Columban Alexandru.

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii