Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

AVANCRONICĂ. CSU Asesoft Ploieşti – Gaz Metan Mediaş

Andrada Comănici

Andrada Comănici
01.04.2011

CSU Asesoft Ploieşti      Sala Olimpia din Ploieşti, ora 18:00    Gaz Metan Mediaş
  CSU Asesoft Ploiesti
     
Statisticile partidei din tur      Gaz Metan Medias     

 

Sâmbătă, 2 aprilie, cu începere de la ora 18:00 şi transmitere în direct pe TVR 3, campioana en-titre, CSU Asesoft Ploieşti întâlneşte pe teren prorpiu, în Sala Olimpia din Ploieşti, formaţia Gaz Metan Mediaş. Rezultatul acestei partide urmează a conta pentru etapa a 30-a, ultima a sezonului regulat. Bătălia directă dintre cele două echipe s-a dat în tur la Mediaş, unde gazdele de atunci s-au impus cu scorul de 120-118 abia după două reprize de prelungiri.

CSU Asesoft Ploieşti ocupă în momentul de faţă fotoliul de lider în clasamentul Diviziei A, cu un total de 53 de puncte rezultate din 24 de partide încheiate cu victorii şi doar 5 înfrângeri. Echipa lui Vladimir Arnautovic va da piept cu Mediaşul după ce în etapa precedentă au fost învinşi în deplasare de cei de la BCM U Piteşti, scor 88-78.

De cealaltă parte, Gaz Metan Mediaş se regăseşte pe ultima treapătă a podiumului, având în cont 51 de puncte acumulate de-a lungul a 22 de victorii şi 7 partide încheiate cu ănfrângeri. În etapa precedentă, elevii lui Bruno Soce au învins în stil mare echipa de pe locul cinci, BC Mureş, cu scorul de 86-61.

Indiferent de rezultatul din acest meci, nimic nu mai poate afecta poziţiile ocupate în momentul actual de cele două echipe.

Conform statisticilor, campioana en-titre stă foarte bine la capitolul victorii obţinute în faţa propriilor fani, din cele 14 partide jucate acasă aceştia reuşind 13 victorii şi suferind o singură înfrângere. În schimb, gaziştii nu se pot lăuda cu rezultatele din deplasări, încheind cu victorii doar 8 din cele 14 meiciuri.

Delegaşi pentru arbitrarea partidei au fost Marius Ciulin, Mircea Şerban şi Adrian Habor, comisar din partea Federaţiei Române de Baschet fiind desemnat Radu Drăgănescu.

Gaz Metan Medias - CSU Ploiesti

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii