Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

AVANCRONICĂ. CSU Ploieşti vs CSU Sibiu

Andrada Comănici

Andrada Comănici
14.01.2011

Sâmbătă, 15 ianuarie, începând cu ora 18:00, cu difuzare pe TVR 3, în Sala Olimpia din Ploieşti, CSU Asesoft întâlneşte CSU Atlassib Sibiu, meci contând pentru etapa a 16-a, prima a returului din sezonul regulat al Diviziei A, masculin.

Până în prezent CSU Ploieşti are un bilanţ de 12 victorii şi doar 3 înfrângeri, situându-se pe locul 2 în Divizia A, la egalitate de puncte cu ocupanta locului 1, Gaz Metan Mediaş. După un start de campionat perfect, surpriza pentru ploieşteni a produs-o SCM Craiova, aceştia întrerupând un şir de şase victorii consecutive ale echipei campioane. Celelalte două înfrângeri au survenit în etapa imediat următoare în compania formaţiei CSM Bucureşti şi în etapa finală, meci disputat în Medias împotriva gaziştilor.

CSU Atlassib începe returul cu forţe proaspete după un tur de campionat nu foarte mulţumitor. Sibienii sunt ocupanţii locului 11, cu şapte victorii, şapte înfrângeri şi cu un meci mai puţin disputat, cel împotriva echipei BC Steaua Turabo. Cu patru meciuri din şapte pierdute în deplasare, formaţia lui Audrius Prakuraitis revine după o serie de importante modificări efectuate în lotul echipei în pauza competiţională de iarnă.

În meciul direct disputat între cele două echipe în turul campionatului, CSU Sibiu a fost învinsă pe teren propriu de CSU Ploieşti cu scorul de 80 – 87. Cele două formaţii vor avea un început de retur foarte dificil. După confruntarea directă din prima etapă, atât CSU Sibiu, cât şi CSU Ploieşti vor da piept cu U Mobitelco Cluj în etapa a 17-a şi respectiv a 18-a.

Totodată, ambele tabere au mutat în rândul jucătorilor în vacanţa de iarnă. CSU Asesoft l-a „repatriat” pe Cezar Stănescu, fostul jucător al CSM Bucureşti şi l-au transferat pe americanul Ike Okoye, pivot în vârstă de 24 de ani. CSU Atlassib i-a înlocuit pe Arturas Masiulis şi Jarryd Loyd cu Justin Herndon, Milos Markovic şi Stefan Atanakovic, Earl Brown devenind astfel al şaselea stranier.

Pentru arbitrarea partidei au fost desemnaţi Alin Faur, Laszlo Bukureşti şi Marius Epure.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii